AKTUELNO

Opa!

U toku je anketa. Ukućani biraju najsamokritičniju osobu. Borislav Terzić Terza se izvinio Lejdi za sve reči koje joj je rekao.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je jako samokritična, uvek sama sebe kritikuje i ima nisko samopouzdanje, drugo je Aneli i treće Ša jer sam sebe kritikuje i sve predstavlja na najgori mogući način -rekla je Sneža.
Na prvo mesto Matora kada je ona u pitanju, kada preispituje neke postupke, drugo mesto Miljana jer zna da bude samokritična kad pogreši i treće mesto Milica koja uvek kaže kad nije u oravu -rekla je Maja.
Janjuš uvek zna da kaže da je pogrešio, Matora i Miljana -rekao je Stanislav.
Samokritičnost po meni nije loša osobina, ja jesam takav i mislim da me ne stavljaju ovde jer me stavljaju samo na loše osobine. Prva osoba je Stanislav, itekako sam sebe iskritikuje za sve što uradi loše, Anđelo i Anita uvek se kritikuju zbog problema u vezi i treća osoba je Aneli kad nešto uradi loše -rekao je Stanić.

Foto: TV Pink Printscreen

Želim da se izvinim Lejdi, nisi ku*va nisi bila sa Munjom i stvarno mi je žao svega. Prva osoba je Samir, druga Ša i treća Janjuš -rekao je Terza.
Navešću Stanislava i Ša koji su samokritični, Ša to govori u žaru i malo je impulsivniji .Kada sediš sa strane i posmatraš vređanje neke žene meni deluje kao najveći seljak da o radi i ja sam sebe iskritikovao zbog svega što sam rekao -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š