AKTUELNO

Svađa otišla u nedogled.

Nadežda Biljić je na samom ulasku u rijaliti "Zadrugu" došla kao drugarica i podrška Slobi Radanoviću. Međutim, nakon samo nekoliko dana njihov odnos se promenio i njihove svađe su dovele do toga da uopšte ne komuniciraju.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Nadežda je svojim cimerima pričala detalje sa svadbe Kristine Kockar i Slobe, a zatim kako ona zna pojedine informacije o pevaču, za koje je sigurna da ih Kockareva ne zna. Takođe, tvrdila je da je dobila poruke da "napada" Kiju, što je ona rekla da neće činiti.

Foto: Printscreen Youtube

U toku prethodne večeri Lepi Mića je upitao Nadeždu šta ona želi da postigne svojim komentarima kojima uvek izazove žučne svađe, a u kojima je uvek predmet govora Kija.

Meni ne treba centar pažnje po svaku cenu. Tu priču smo poveli Miki i ja ispred rehabilitacije (pričala je o momku za koga tvrdi da je bio sa Kijom) - započela je ona, ali ju je ubrzo potom prekinula Kija - rekla je ona.

Foto: Printscreen Youtube

Takođe me boli ku*ac da kažem to o tebi Kristina. Ostavila sam dva dana da vidim šta se dešava. Zašto bih ja pravila sebi da budem us*ana motka u celoj ovoj situaciji. Ja sam sebi napravila problem - rekla je Nadežda.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: PROKA BEZ MILOSTI: Gordana ostala osramoćena zbog njegovih reči! (VIDEO)

Ova rasprava je otišla u nedogled, a ponovo je izbila tenzija između bračnog para i pevačice. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku koji se nalazi ispod teksta.

D. B.

#Kristina Kockar

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'