AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Milan Milošević sledeće pitanje pročitao je Stanislavu Krofaku.

Zašto te poverđuju Mionine reči ako si raskrstio sa njom, čuli smo šta si rekao Mići u pabu - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvrdim odgovorno da neću pričati o njoj, ne zanima me, tada me je naljutilo što je pričala neke detalje iz našeg odnosa. Ovo nema kraja, to će da ide dalje i dalje i dalje - rekao je Stanislav.
Možda ga boli istina, ne moje reči, to je samo istina. Kaže da neće da produbljuje, ja sam iznosila sve isto, ništa novo, on je mene hvalio na sva usta, pa je izneo stvari na debati koje je čuo. Faktički je rekao šta ima, on je taj veliki gospodin koji nije izneo ništa, a jeste - rekla je Miona.
Ne znam da li se neko seća kada je Stanislav pričao: "Ja sam želeo da peva kod mog prijatelja u klubu koji su na glasu, da ne bi pevala po rupetinama", on je već stavio tu da ako nije s njim, ona peva po rupetinama. Koliko ima tu dobrih, koliko loših stvari, ne znam, ali je jako ljut na nju. Ona ga je nazvala ološem, tako da nije više hvaljenje kao što je bilo. Ša je dobio ono što je tražik, da čuje od Mione da kaže za njega da je to, to i to - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ta rečenica koju je Stanislav ponavljao, kao da šta god da uradi, Miona bi mu prešla, a šta da uradi, a ona mu ne pređe?! To je negde meni ostalo u ušima gde Miona, potpuna je istina da ima žustrije rasprave sa Majom od kako je sa Stanislavom. Miona je mnogo preciznija u vređanju Maje, a ja da želim nešto da prikrijem, rekao bih da im želim svu sreću - rekao je Đedović.
Meni je Ša mnogo mirniji nego što je bio, jer je uspeo da nagovori i izvuče iz Mione da se ona suprotstavi na njemu odgovarajući način Stanislavu. Ona jeste sistemski pripremala Stanislavov ulazak, polako pripremala teren. Miona je pametna, slična je situacija kao Zvezdan i Ana, kada je prvi ili drugi talas, iznese se sve i posle nema ništa novo - rekao je Ivan.
Ona je ne intervjuu rekla Darku da ga niste upoznali - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića je rekao jendu ključnu reč, a to je ta ručna. Ako kreneš u nešto, ideš do kraja. Nema zastajkivanja. Ti kreneš žustro, on stane, znaš ta muška manipulacija, namazan je, ne bi stvorio to što jeste da nije prošao sve što je prošao. Itekako zna da njom izmanipuliše, gledam kada krene žustro, spusti ton i tako to. Šta: "Izvini", idem rokam do kraja. Kada pričam istinu, onda "pucam" do kraja - rekao je Ša.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.