AKTUELNO

Žestoko od samog starta!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voitelj je Milan Milošević. On će učesnicima Elite pročitati sva intrigantna pitanja koja su postavljali dragi gledaoci. Prvo pitanje je postavljeno Mioni Jovanović i Stanislavu Krofaku.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto uporno želite da zgadite jedno drugom Maju i Ša? -pitao je Milan.
Ja zaista o Maji imam mišljenje kakvo imam i to nema veze sa Stanislavom. Počela je da me provocira po anketama i ostalim stavrima i stvrno me ne zanima -rekla je Miona.
Sa Ša sam sve rešio i samo iznesem mišljenje kada je to potrebno, to je to. Ja sam rekao da znam neke stvari o Mioni -rekao je Stanislav.
Miona jeste iumala neko mišljenje ne lepo o Maji ja sam rekaod a mnogo toga zvuči kontradikotrnosto, ja i dalje verujem u nas, sad da li bi se mirili napolju to nije do mene, trebali su konkretno da kažu -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne bih mirila za tri života sa njim -rekla je Miona.
Miona je postala žustrija dosta a ako te neko ne zanima to treba odma da sasečeš i da bude kraj. Ja verujem Mioni i to je to -rekao je Ša.
Mionu ja komentarišem od prvog dana čak sam gvoorila i gore stvari, ja sam prva rekla o njihovoj vezi. Od kako sam ja ušla u vezu sa Stanislavom je počela da me ponižava na najgori način, krenula je jako očigledno da kaže da je ja provociram. Nije njen problem da se brine za moje cikluse. To je naša privatnost i naša stvar, što se njega tiče on mi uvek priča isto, nikad nije rekao da je Ša loš čovek već samo da je lud u ljubavnom odnosu. Ne mislim da ima animozitet prema Ša. Ona potencira i želi da se ta priča produži ejr očigledno ima emocije. Ja ovako još nešto nisam videla-odbrusila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š