AKTUELNO

Nasmejao sve!

Voditelj Darko Tansijević ušao je u Belu kuću kako bi sa učesnicima porazgovarao na temu vernosti, a prva je reč dobila Miona Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas pričamo na temu vernosti. Miona ajde od tebe da krenemo. Šta je za tebe vernost? - upitao je Darko-
Vernost je poštovanje, iskrenost, kada je osoba vama odana, kada je tu uz vas, kada sa vama razmišlja i razmatra o raznim situacijama. Kada vam skrene pažnju kada nešto ne radite dobro, kada vas podržava u svemu - rekla je Miona.
Za mene je vernost iskrenost, poveenje, kada se neko uzajamno poštuje, iskazuje poštovanje, kada se međusobno ljudi ne vređaju, ne omalovažavaju, ne varaju. Maksimalno poverenja, maksimalna ljubav, partneri moraju pričati o svemu što misle, maksimalno moraš biti iskreno sa nekim. Moraš da pričaš sa osobom koju voliš, razgovor je ključ za održavanje - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih uzeo malo od Mione, malo od Aneli. Dve osobe kada dišete kao jedno, maksimalna podrška, maksimalno da ste jedno uz drugu. Sve ono što spada uz to, lojalnost, privrženost, bez laži, bez manipulacije, bez takmičenja u vezi - rekao je Ša.
Za mene je vernost poverenje, to je najvažnije. Treba proći određeno vreme da bi stekao poverenje, kada imaš sto posto poverenje to je to - rekao je Stanisčav-
Vera plus ljubav. Vera u sebe, vera u vše osobe, morate voleti sve te ljubavi. Postoji vernost prema klubu, prema raznim nekim aspektima u životu, morate da posedujete ljubav prema toj nekoj osobi - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubav je sve, neke stvari uradiš iz inata, pa na kraju uteraš sam sebi. Ljubav, poštovanje jednako vernost - rekla je Miljana.
Vernost je svinger, vernost u svoju ženu da može da je je*e neko drugi, oni veruju u svog parntnera da kada ga neko opali, niko ne razmišlja o toj vrsti vernosti. Ona pričaju utiske, njima je toliko dobro da se ja zapitam, Bože dragi šta mi radimo u svom životu. Uzeo sam broj Stanislava da idem kod njega posle - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.