AKTUELNO

Pukao!

Voditelj Milan Milošević saopštio je rezultate ankete za najprevrtljiviju osobu.

Najprevrtljivija osoba u Eliti nalazi se Miona Jovanović - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog njenih odgovora, situacija, sve smo komentarisali. Sve što se tiče njenog odnosa sa Stanislavom, imali smo klip kako je pričala jednom nešto, drugom suprotno - rekla je Matora.
Slažem se iz tog razloga što se tiče odnosa sa Stanislavom, pričam ovako, pa onako. Kada je neka situacija u vezi haotična i kada pukne, mi smo se rastali najnormalnije. Onda sam naknadno vraćala filmove i sećala se lepih, pa ružnih stvarima - rekla je Miona.
Ljudi ja završavam sa ovim rijalitijem, ja debilko nisam - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanislav je na drugom mestu - rekao je Milan.
Čuli smo i tu priču od spolja kako je teško podneo raskid, narod se sažalio, ulaskom u tu neku vezu. Jeste prevrtljiv je, te testirao je, te nije. Ja ne mislim da se šalio za svingeraj, ne mislim da se šalio, ali ih je proturao.
Ubedljiva pobeda Ivana Marinkovića - rekao je Milan.
Uh mašalah kad se pogldam. Apsolutno sve što je dokazao kakav je u ovoj sezoni je to, ja sam samo uradila test da vidin da li će pitati za Željka. Porodica nije htela da me vidi, ja sam im rekla da se sprdam sa njim. Što se tiče njegove prevrtljivosti i stoperka je tu. Ja sam Lakića napadala, govorila mu sve i svašta - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ove budaletine ne bih je komentarisao - rekao je Ivan.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.