AKTUELNO

Zanimljivo!

Na redu je anketa. Narod je glasao ko je od učesnika najozlojađenija osoba.

Foto: TV Pink Printscreen

Birali ste najozlojađeniju osobu, na trećem mestu se nalazi jedna osoba neka komentariše Anđelo, Bojana je na trećem mestu -rekao je Milan.
Ja sam naveo Anđelu ali je i Bojana isto takva, onako kako sam ja razumeo to je da ima neko zlo u sebi i da je pun prezira i besa, Bojana je besna i kivna, to kulja iz nje, a čak na sve to sam rekao za Anđelu da je kivna na sve i na druge ljude, Bojana je kivna na porodicu drugih i jako je zla -rekao je Anđelo
Ako sam najozlojađenija znači da mu pušite ku*ac i narod i svi, ja ću od sad da psujem još više ukućane a to što aludiraju na moju tragediju ja problem nemam i to je to, to se desilo kad sam imala 2 godine, ja imam odličnu samokontrolu -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Na drugom mestu najozlojađenije osobe je, da dignemo Lepi Mića, Ša je na drugom mestu -rekao je Milan.
Ša to i jeste rekao, to su neke stvari koje tište čoveka i zbog kojih upada u depresiju, ona ponavlja iste stvari i svaka veza mu je repriza stare. Ja pokušavam da doprem do njega ali teško, ako ne bude poslušao savet ukućana on će završiti u ludnici. Niko se nije izlečio emotivno tako što će da ih guši, treba da daje slobodu devojci i to je to -rekao je Lepi Mića.
Očekivao sam da budem na ovoj listi i očekujem najgore epitete -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Na prvo mestu ubedljiva pobeda je Danka Ilić, Miona komentariši -rekao je Milan.
Iskreno sam se iznenadila, to je možda zato što smatra da je najlepša, ogorčena je zato što je boli što nije izabrana ni od jednog muškarca, ulazi stalno u rasrpave i bocka. Kaže da nema šta loše da kaže as sbe redo, ogovara -rekla je Miona.
Ja nikome nisam nanosila zlo, ali zato što sam komentarisala Mionu i Anitu pa su me njihovi fanovi izglasali -rekla je Danka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š