AKTUELNO

Kraj!

U toku je emisija 'Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da rasčivija sve intrigantne teme koje su uzburkale javnost prethodne nedelje. Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš nikako ne mogu da shvate koji je glavi problem u njihovoj vezi ali je Janjuš odlučan u tome da je došlo do kraja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li sam ja pričao da želim da je verim ovde? Ono što ona dođe tebi i šapuće ne znam zbog čega to radi -rekao je Janjuš.
Nismo mi šaputali samo sam mu rekla šta mi je na duši, ti mene izluđuješ, nemam ja šta dokazivati. Zamisli da te neko tera da priznaš i da misli da ga ne voliš a ti ga voliš -rekla je Aneli.
Ja smatram da ti meni nisi predana sto posto i to ozbiljno smatram. Ja sam se njoj dao hiljadu posto, bio sam uvek tu za nju i zato me to boli jer nisi ozbiljna -rekao je Janjuš.
Ajde sad idi plači negde kad tako glumiš žrtvu. Ja ne znam u čemu je problem ako si mi rekao da želiš da ti rodim dvoje dece, znači lažeš Janjuše -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Došlo je do situacije gde ne mogu da izdržim, došlo je do kraja, ja ne mogu da trpim te njene prebačaje, očito je da nismo jedno za drugo -odbrusio je Janjuš.
Ona govori da se družim ja sa Majom i Jovanom a njena porodica nas gleda -rekao je Janjuš.
Pa naravno one su sve najgore pričale o meni a ti se družiš sa njima i smeškaš se -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š