AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da rasčivija sve intrigantne teme koje su uzburkale javnost prethodne nedelje. Aneli Ahmić doživela je nervni slom nakon Janjuševog govora.

Foto: TV Pink Printscreen

To da se Stanislav njoj sviđa to su teške budalaštine, ona ima neke traume iz prošlosti, da li su ih ostavljali partneri pa sumnjaju u ljude, meni to nešto nije jasno. Sve sa strane što slušam ljude, sve se slažem, to je prevelika doza ljubomore koja je bolesna -rekao je Đedović.
Ona je bila u 10 veza, ja sam samo u jednoj, ne možeš toliko puta da budeš u vezi meni je to nemoguće. Ja kažem da ne verujem da me voli, tako mi deluje to u prethodnih 20 dana -rekao je Janjuš.
Janjuš razmišlja isto kao Ša samo što ima jaču samokontrolu -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se kunem da si mi rekao da imamo se*s u toku Ramazana, ovaj dečko me tera da se kunem, sram te bilo lažove jedan, manipulatore, skote jedan, u Noru me tera da se kunem. Đubre jedno, ubija me ovde, pokušava da napravi luđakinju od mene. Ti si se svaki put naljutio kad nisam htela da imam se*s -rekla je Aneli.
Jao kakav si ti folirant najveći koji sam ja sreo, evo sad ću da skinem sliku, više me ne zanimaš devojko zapamti
Što govoriš laži, sve ovo što si pričao je laž, nemoj da mi se obraćaš nikako više, on zna da ga volim, on to zna itekako -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š