AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da rasčivija sve intrigantne teme koje su uzburkale javnost prethodne nedelje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja priznajem svaki raskid veze ako ne ide, ali ne treba spominjati sad neke detalje. Oni raskinu pa na kraju melju svaki dan i pomiriće se na kraju. Razlog je bolesna ljubomora, nisu ljudi normalni. Njena bolest je ozbiljna, ona sumnja u Jovanu. Ništa nije bolja od njega, oni su isti. Ako želiš da sačuvaš vezu preuzmi malo krivicu na sebe, budete li se pomirili ja ću pišati po vama po ceo dan, ima da vređam ceo dan -rekao je Mića.
On je rekao želi se sa Stanislavom iz*ebati i da je ja prskam a on da me je*e šta to znači nego da sam ku*va -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ti si toliki folirant neopevani, ona spominje u našoj raspravi sad Jovanu pevaćicu. Ja sam Aneli smatrao posebnom devojkom, tako ni napolju nisam imao drugu vezu osim moje žene. Samo sam nju smatrao nekim u koga sam se zaljubio i sa kim mogu da ozvaničim vezu. Preko svih njenih sra*a iz prošlosti sam prešao i branio sam je od prvog dana, sve što sam uradio sa njom je bilo iskreno, kad god nije bila u opravu rekao sam da nije. Za mene je ona bila idealna i dan danas je ali ona nema poverenja u mene od početka i ako sam joj dokazao ljubav više puta -rekao je Janjuš.
On mene smatra lakom ženom i sponzorušom i da bih otišla za nekim drugim, ja mislim da je on sve ovo folirao, kao da se takmiči sa mnom samo ne znam oko čega -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š