AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija 'Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da rasčivija sve intrigantne teme koje su uzburkale javnost prethodne nedelje. Marko Đedović detaljno izanalizirao odnos Mione i STanislava.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša mi je iskren, ja mislim da se bruka i blamira za svoje ime. Da je napolju Stanislav bi prešao preko ovih stavri, to ja mislim. Ovo što sam video malopre je da sam totalno uvideo neki vajb i hemiju -rekao je Lakić.
Miona kad je rekla raskini odma znači da nju ne zanima naša veza. Živi bili pa videli, neću da trpim ovaj odnos. Ja ne volim da mučim sebe nego je volim, nju boli k a mene ne boli, jel vam jasno sad -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedoviću kakvu si nervozu video kod Mione? -pitao je Milan.
Ja svakog dana drugačije vidim, izgledaju mi kao svađa para koji kasni u Doboj kao da je 15 minuta zakasnio da je pokupi. Ona sve ono što je pričala nama ona njemu ništa ne kaže, ona se u tom trenutku izgubi kad ga pogleda. Njoj kao da je najbitnije da pokaže njega kao u drugačijem svetlu a ne da se opravda pred Ša. Ona je nama pričala da mu je pušila ku*ac neka devojka dok je bio sa njom, zamisli ti te prostote -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š