AKTUELNO

Stali na njenu stranu?

U toku je emisija 'Nominacije', učesnici biraju između Mione Jovanović i Stanislava Krofaka. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Nenad Macanović Bebica.

Imam lepo mišljenje o Stanislavu, u dobrim smo odnosima. Iskren si, odan si i korektan. Mionu su na prošlim nominacijama svi veličali, dok se sad razlikuje. Od kas su Maja i Stanislav ušli u vezu vidi se taj mod, smeta joj. Imam jako loše mišljenje o Mioni, ne mirišemo se od početka. Nominujem Mionu, ostavljam Stanislava - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nominacije su interesantne, ovo je par koji je živeo u vanbračnoj zajednici. Ja nisam bio ni na čijoj strani, sad mi je jasno da mi ništa nije jasno. Stanislav nije svinger nego žigolo. Nije Miona fer prema Stanislavu, a ni on prema njoj. Miona je bezobrazna i to je dobro, svaka žena treba da bude, ona je prema meni okej ali se ne družimo, jer sam ja opasnost za njenu vezu. Mislim da Ša pravi velike greške. o Stanislavu ne znamo mnogo jer je nov, ali treba da poveća treninge i da izbaci sve da ne bi bilo nešto za stolom, ima kratak fitilj. Mislim da njega najviše boli ta izdaja. Ostavljam Mionu naravno šaljem Stanislava - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanislav je smatra Mionu mirnom devojkom i za kuću i on to idalje misli, Miona je bila iskrena u tom odnosu. Mislim da nisu ravnodušni ni on ni ona u odnosu. On je stabilan, jak, izgrađena je ličnost, mislim da je Maja ušla sa njim iz inata. Miona i ja smo imale male sukobe, iskren si prijatelj. Po meni su Miona i Ša identični, samo što se Ša razlikuje jer drugačije predstavlja. Imam lepo mišljenej o Mioni, ostavljam Mionu šaljem Stanislava - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljni pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.