AKTUELNO

Bukti rat!

U toku je emisija 'Nominacije', učesnici biraju između Mione Jovanović i Stanislava Krofaka. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Aneđelu rankoviću koji je sačuvao Mionu.

Ja se zbog Mione posvađao sa pet ljudi jer je Anita brani - rekao je Anđelo.
Okej ja sam lažov, a Ivana rekla isto - rekao je Ša.
Smatram da je Stanislav krenuo da ima malo burnije reakcije, a tek ćeš ih imati, ovo sa Mionom je skroz prirodno. Ne mislim da im radiš ništa loše, ako im budeš radio onda si folirant, predpostvaio sam da ćeš ući sa Majom u odnos, imate i Miona i ti nešto. Što se tiče Mione fina, kulturna devojka, što se tiče moralna mislim da jeste. Ima greške u izlaganjima, jer misli da joj on ništa loše nije uradio i ona kaluliše između njega i Ša. Nije htela da ga uvuče, onda Ša krenuo da ga vređa, ne mislim da ti je krivo što si raskinula, ali mislim da joj je krivo zbog načina. Imam lepo mišljenje o Mioni, voli je i Anita, ostaviću Mionu, šaljem Stanislava - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Mione i Stanislava meni su skuvali mozak, greška Mionina je što je pričala sve ono Ša o Stanislavu, ne mislim da je Stanislavu nije sve jedno za ono što se priča - rekao je Đedović.
Mi to nismo hteli da se iznese - rekla je Miona.
Stanislav je rekao da tera cirkus Ša Mionom - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije normalno da joj ti odrđuješ gde da gleda, šta da radi. Ja sam hteo da je ispitam, nisam hteo odmah da je dovedem kući - rekao je Stanislav.
Ti si rekao d ati nije ozbiljna veza na početku sa Mionom, a onda dva puta u nju i kao šala - rekao je Ša.
Meni se to desilo dva tri puta, mi smo pričaki o deci u šali, a ona je htela da me ponizi i pričala sve kao ozbiljno. Imao sam situaciju sa društvom i nisam mogao da se javim na telefon, i ona me zvala par puta a trebao sam otići po nju. Pozvao sam je i krenula je da me ispituje, ja sam rekao doćiću po tebe ako me ne pitaš ništa i ona je prihvatila, ona bi mi prešla preko svega - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

I onda si mi objasnio šta se desilo, kad je nešto ozbiljno naravno da ću razumeti - rekla je Miona.
I onda je ušla i pričala sve najbolje o toj vezi, i kad dođe ovako nešto naravno da se neće verovati. Što se tiče razgovora Mione i Stanislava, mislim da je taj razgovor obavljen sinoć u toku emisije, nisu mi bili ogorčeni - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljni pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.