AKTUELNO

Raskrinkavanje!

U toku je emisija 'Pitanje novinara'. Voditeljka u studiju je Ana Radulović. Predstavnik sedme sile je postavio pitanje Nenadu Macanoviću Bebici o trzavicama u njegovom odnosu sa Teodorom Delić.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebice kako si? Ti si juče kada je Terza pričao o Gačiću i Teodori i o snu shvatio da ona pravi budalu od tebe? -pitala je novinarka.
Jeste, mi smo raspravili o tome, smatram da ne postupa ispravno i da me pravi budalom, na ivici smo bili da li da prekinemo, ja ne mogu da prelomim tu da je ostavim jer imam neke emocije prema njoj i stvarno sam je zavoleo tako da ne mogu da utičem na nju, ona je uvek hladna i govori važi tako je. Ceo dan smo se raspravljali i nikako da rešimo problem. Ja ne znam šta se dešava, opterećen sam time šta je njoj u glavi, to je ono što ja ne mogu sam sa sobom da prelomim, ne znam da li je iskrena ili radi nešto iz inata. Da ona stvarno želi da bude sa Gačićem ne znam zašto ostaje sa mnom u odnosu. Na kraju ispadam ja debil jer sam sebe upletem kad ona nije dovoljno iskrena -rekao je Bebica.
Što ti to dozvoljavaš sebi? -pitala je novinarka.
Samo zato što je volim, imamo neke planove napolju i zbog toga popuštam, ona i ne shvata šta radi, njoj je sve zezanje. Ne može da razume šta se radi a šta ne radi. Sad sam baš onako u tom fazonu da presečem ali videćemo. Veruj mi da sam ja sad odlučniji nego ona, ja sam sad spreman da prebacim i da se raziđemo, ovo joj je poslednja šansa.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel veruješ da je koketirala sa Gačićem iz dosade? -pitala je novinarka.
Ma ne verujem, ajde da se desi jednom ali ja nju opet uhvatim u tome. Ako joj se stvarno sviđa neka mi to kaže ne razumem koji problem ima, ja joj neću smetati. Ako se desi i jedan pogled prema njemu ja završavam sa njim, više joj neću opraštati.
Teodora, reci mi kako se tebi čini ova rečenica da će da završi sa tobom ako još jednom zabrljaš? -pitala je novinarka.
Jasno mi je sve to, ja neke stvari ne gledam na taj način, ja sam malo više popila na toj žurci i bilo mi je to smešno, ne znam zašto sam tako reagovala ali ne vidim zbog čega je to toliko strašno, vodiću računa da ne bude ni tih pogleda ni osmeha. Smatram da on oseća da ja njega volim i sad sam rešila da neću davati povoda ni za šta od toga -rekla je Teodora.
Gačiću zašto se smeješ dok ovo sad priča?
Pa zato što je rekla da će prestati da to radi, zato što je gledala u mene dok je on spavao sve vreme. Mislim da ona čeka kraj rijaltiija da ga ostavi, on je njoj dobar samo dok su tu -rekao je Gačić.
Ovo sad što priča vidim da želi da uđe u našu priču i presmešno mi je sve to. Šta si se ti istripovao druže -rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š