AKTUELNO

Sve karte na sto!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnja voditelj je Ivana Šopić. Ona će zajedno sa učesnicima pogledati snimke ogovaranja, spletki podvala koje do sada nisu videli.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam neko preterano mišljenje, Ša je u crveno i ne želim da potpaljujem vatru, sad mislim da bi ga izludelo sve što kažem -rekla je Anita.
Neka kaže, nemam ja problem od njenog mišljenja, one su drugarice, kako ja Aneli demantujem uvek, za stolom si govorila njoj da treba da se raspravlja sa njim. Ti kako čuvaš tvoju vezu sa Janjušem tako treba da pričaš i njoj -rekao je Ša.
Ja sam njoj rekla da pusti i da se ne raspravlja sa njima. Ja jš STanislava tumačim ali mislim da itekako ima neku emociju prema Mioni -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njemu rekao kad je ušao da nikome ne veruje. Maja koja je od prvog dana u sukobu sa Mionom, ja mislim da je Miona nju razočarala u dvojci, Maja je neko ko je ušao u vezu sa Stanislavom a svima je pričala kako će ostati sama do kraja i kako su sve devojke nemoralne. Kad sam ja rekao Ša da Miona i on moraju da imaju razgovor mislim da sam bio u pravu sto posto -rekao je Mića.
Ja radim ono što osećam i to nije nikakva igra, vreme će sve pokazati. Miona je mene prva izdala, nije održala dogovor koji smo sklopili, ja o njoj nikakvu lošu reč nisam rekao o njoj, ja sam nju hranio a ona priča takve neke stvari o meni -rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š