AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje Jovani Tomić Matoroj.

Zašto si Đedovića pitala da li je on dobio bademantil od podrške Anite i Anđela - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam, pitala sam da li je dobio. Eto tako, znam da je dobio čarape prošli put, zanimalo me je - rekla je Matora.
Svaki put dobije pozdrave Đedović. Znaš kako, Matora je govorila da neće dozvoliti svojim prijateljima da provode vreme ako Anita i ja budemo zajedno - rekao je Ranković.
Nije tačno, rekla sam da kada bi provodili vreme sa Anitom, to stoji, ali za Marka nikada - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoje dve opcije, jedna je da vidi da li bi nosio taj bademantil, on bi se sklonio od svega toga, a druga opcija je da ubaci nama da naša podrška misli da nešto nama radi loše ili iza leđa - rekao je Anđelo.
Ja znam da se Matoroj takve stvari ne sviđaju, ja sam u korektnoj komunikaciji sa svima. Ja sam ovde ušao kao ja, ne kao bivši muž Goce Tržan i tako dalje. Ovde jeste bila ironična. Anđelo mi je preneo da je Tamara nešto rekla da to što on nije dobar sa mnom, ne menja odnos. Ljudi imaju pravo da me svojataju - pričao je Đedović, a onda je Ša napao Uroša Stanića:

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti praviš od mene pi**o mala?! Tebi odgovara sada da te brani od Maje - urlao je Ša.
On je zbog Maje napao Uroša - rekla je Miona.
Treća stvar je da je kroz taj podsmeh i ironiju htela da nabaci to što provodimo vreme, priča sa Anitom i sa mnom i da ubaci tenziju da se kao zapitamo - nastavio je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikad ništa ni ružno ni nikako nisam rekao za Matoru, nikada nisam sa njima pričao o Matoroj, ni sa njom o njima, jer ne želim da bude da ja sutra navlačim nekoga. Čak i kad Matora prokomentariše s drugima, ja samo prođem, da ne ispadne da pravim haos nekome. Mene nikakvi pokloni ne intresuju, čokolade su dobre, ja ne nosim stvari te, šta ima ja da nosim to?! - rekao je Marko.
Ona nije išla kod Stanislava na rođendan iz poštovanja prema Ša i Mioni, pa je rekla da ako se Ša bude družio sa Anitom, zanima me to?! - rekla je Poršelina.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ja vidim Marka da se druži sa njom...Miona je Anitina drugarica, Nenad je moj drug, kako mogu da kažem Nenadu da ne ode na piće s devojkom, Anitom ili Anđelom?! Ali da se druže, bleje, to mi nije normalno - rekla je Matora.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.