AKTUELNO

Razotkriveni!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Gledaoci su se ove večeri naoštrili kako bi totalno skinuli maske učesnicima Elite. Sledeće pitanje postavljeno je Aniti Stanojlović i Stanislavu Krofaku.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li primećuješ da Matora želi da omalovaži Anđela pred tobom?
Da želi, u svakom mogućem trenutku, uvek komentariše i sve pokušava da omalovaži -rekla je Anita.
Smatram da postoji još veći nivo za moj uspeh, tek ću da se ostvarim, najviše kad pobesni pokazuje da želi da me omalovaži, tad spominje i moj fakultet i stan i roleks i ostalo, pa govori kako sam ja ku*ar pa privodim devojke, i čak kad nije direktna rasprava između nas ona podbada sa strane, slobodno neka to radi ja sam uvek spreman na raspravu -rekao je Anđelo.
Ovo što Anđelo priča ispada da je u pravu, mislim da je jako kvarna i provocira ljude -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Po čemu si shvatio da se Miona razočarala jer si ti u odnosu sa Majom? -pitao je Milan.
Video sam na debati da je videla da je gotovo sve sa nama i kad sam ušao sa Majom u vezu, počeli su odma da se ljube i malo je popustila prema Ša -rekao je Stanislav.
Miona je mislila da je on i dalje zaljubljen u nju pa se sad razočarala, zato je ona sad popustila jer je izgubila svaku nadu. Da su Lakić i Majčica postavili njih ranije u izolaciju bila bi drugačija situacija, totalno bi bio drugačiji odnos između nas, ovako će zauvek ostati nedoumica šta bi bilo kad bi bilo, totalno su odnosi nerazjašnjeni -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.