AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Milan Milošević sledeće pitanje pročitao je Aniti Stanojlović.

Kako te nije sramota da optužuješ Anđela da flertuje sa krupijeima, da li si realna da ljubomorišeš na Gocu iz kazina, sram te bilo - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja vidim ono što drugi ne vide. Nek me bude sramota - rekla je Anita.
Ona je ovde sedam meseci, njoj je Goca sinoć ušla u glavu - skočio je Mića.
Nije mi realno. Ja ne mogu da pričam da mogu da razumem, ja ovo ne mogu da razumem. Iako ne dajem povoda, imam razumevanje za učesnice, a ovo mi je totalno ludilo i budalaština. Mene još više izrevoltira što ne razmišlja sa tim ljudima, pritom, mi se znamo sedam godina. Imam pravo da sam s nekim boljim nego s nekom drugom osobom. Ja ne znam kako da se ponašam kad uđem u kazino sledećeg utorka, neprijatno mi je. Preterala je, ja ću popričati sa njom - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kažem da je žena top, boli me ku**c - rekla je Milica.
Milica to može da kaže da je bila sa 25 godina starijim likom...Ne mogu da verujem da takve stvari radi i što upliće druge, sve i da je tako, pričaj sama sa sobom, ali ne možeš takve stvari da radiš - rekao je Anđelo.
Jezivo, katastrofa, ovo nije prvi put da ona upliće, bilo je i za frizerski salon problem. Ironično sam prokomentarisala: "Promenila se Anita", ovde možemo da zaključimo da se nije promenila, veću promenu vidim kod Maje Marinković - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.