AKTUELNO

Ne može da ih izbaci iz glave!

Anđelo Ranković i Teodora Džehverović imali su veoma turbulentnu vezu koju su započeli u rijalitiju Zadruga. Ona je svog dečka kojeg je imala napolju prevarila sa manekenom i od tada njihovi problemi ne prestaju. Iako su jedno vreme uživali u svojoj ljubavi, svađe su ponovo postale učestale a otkako je u rijaliti ušla Teodorina majka, Gordana Džehverović,  sve se promenilo.

Foto: RTV Pink

Noćas je došlo do velike svađe između Gordane i Anđela, jer je on na prvo mesto stavio majku umesto devojke. Zatim su se Teodora i Anđelo posvađali što je rezultiralo njihovim raskidom. Iako njegova porodica ne podržava ovu vezu, on je više puta stavio do znanja Teodori da je voli, ali je sada izgleda promenio ploču:

Samo da se oni ne nerviraju mnogo, ja ću lako - rekao je Anđelo.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: TEODORA I ANĐELO DEFINITIVNO RASKINULI: Izvini što sam te upropastio i što ste izgubili savršenog zeta! (VIDEO)

Očigledno je maneken shvatio da je porodica najvažnija stvar u životu i da mora da je stavi na prvo mesto. Da li će ostati pri ovom stavu do kraja ili će se pomiriti sa Teodorom, ostaje nam da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'