AKTUELNO

Tresu se zidovi!

Slađa Poršelina nastavila je sa podelom budžeta.

Ja sa tobom neću progovoriti ni reč, jer daješ pe**ru 3.000, a meni daješ mali budžet - rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukrao mi je budžet - rekao je Boža za Munjeza.
Ne znam Anita da li ti ideš linijom manjeg otpora ili ne znam ni ja šta, da pričaš da ne bi bila sa Anđelom, da, popu**la bi mu na keca! Daje srednji budžet Urošu, kaže da su imali jednu svađu i posle toga ništa, pa i sa mnom si imala jednu svađu. Ona nije izbegla da da Anđelu prvi veliki budžet, jer oseća prema njemu nešto - skočio je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš Rajačić, srednji budžet za njega. Što se njega tiče, mi smo ratne sekire zakopali, istakao se ovde kao dobar rijaliti igrač, kao neko ko ne vapi za temama, kao neko ko neće da ulazi u veze i zna da mu to nije potrebno, čak se i ne ističe kod voditelja da traži reč iako bi imao svašta lepo i pametno da kaže - rekla je Poršelina.
Odlična ti je podela budžeta, nikome nisi prećutala, čak ni onima što su te vređali - rekao je Ranković.
Ja imam da kažem, Božo pevaču na kožni mikrofon, ućuti! Kada mi budeš kolega, možda te i primetim...Ne zameram ti to što si mi dala srednji budžet, ja sam tebi dala veliki - rekla je Marija

Foto: TV Pink Printscreen

Kroz ovako neke situacije sam te pomno slušao, ja mislim da si ti totalno neiskrena osoba kroz tvoj tok rijalitija, kroz svaku sezonu si u lažnim druženjima, sve ti je lažno, kao i svi srednji i veliki budžeti, nisi potrefila dva budžeta da iskreno kažeš šta misliš - rekao je Janjuš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.