AKTUELNO

Šok!

Slađa Poršelina nastavila je sa podelom budžeta.

Srednji budžet Stanislavu gospodinu. Normalan je, kao što dođe tvoja čestitka, samo osmeh i do kraja. Sve najlepše imam da kažem za njega - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet ide Urošu Staniću. Što se tiče njega, on je neko sa kojim sam ja imala samo jednu raspravu, on je na početku bio aktivniji nego sada. Neko je ko provocira, to mi se ne sviđa. Ne ulazim u to da li si ispričao tužnu priču da bi pokupio simpatije naroda. Ne sviđa mi se upravo ovo, što nema ko da ga brani, a oni mu govore sve i svašta - rekla je Slađa.
Meni je drago kada si rekla rečenicu da imaš pravo ovde da radiš šta hoćeš i da se boriš za opstanak, kao i svi ovde. Ne sviđa mi se kada se spominje tvoj odnos sa Matorom, jer nisi direktna, kao da ostavljaš malo prostora - rekla je Slađa i dala Lejdi Di mali budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Lakić je meni tri puta dao mali budžet, kaže da me je zaboravio. Ne kažem da je novac nešto kako poštuješ nekoga, on mi je davao male budžete kada god smo se družili. Ima dobru dušu, ali je neko ko je rijaliti igrač - rekla je Slađa i dala mu mali budžet.
Ti nemaš dobro mišljenje sa ljudima sa kojima si dobra, lepo su ti rekle Miljana i Maja. Samo ću izneti ono što je meni Anita tajno rekla, a to je da je Slađa zaljubljena u Anđela Rankovića - rekao je Lakić.
Matora, jako si...Imali smo anketu, ja smatram da si osvetoljubiva, smatram da ćeš ovo što se dešava da ćeš napolju da rešavaš. Rekla si da će svi da naj**u koji su ti radili o glavi - rekla je Poršelina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam gotivila Božicu, ali mi je u više navrata pokazao da mi nije prijatelj - rekla je Slađa.
Ti si ološ, pseto, jesi se je**la, ja sam čuo da si se je**la sa Zolom u Etno selu, ovde si rekla da bi Stanislavu dala odmah na rampi i da bi volela da te isp**ka, ti si ljubomorna na Maju, rekle su mi sve drugarice na Takijevom rođendanu da si otišla sa Majom na more da bi je koristila za more. Ti si prljava i štrokava, pozdravljaš Huga jer je Maja pozdravljala svog psa, ružna si, nikome prijatelj nisi - rekao je Boža Džons.
Pričaj ti ko tebe je*e napolju - rekla je Slađa.
I za to ću da te tužim! Majo, ovo go**o da odj**eš iz života. Sram te bilo, sela si mi u krilo kad si videla da imam 5.000 na aparatu, sela si mi na ku**c za 5.000 dinara, hvatala si Luku Majčicu za ku**c budaletino! - rekao je Džons.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.