AKTUELNO

Haos!

U toku je podela budžeta Slađe Lazić Poršeline. Ona je dala mali budžet Tamari Tiktok uz argument da smatra da je folirant i da sve radi iz koristoljublja kako bi napakostila Milici, pa je zato legla u tuđi krevet. Bebici je zamerila što joj je rekao da radi za lovu i misli da je nesrećan u vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Tamari Tiktok ide mali budžet, priča kako ima neke kodekse a leže sa mrtvim pijanim muškarcem u krevet i još priča da se svetila Milici zbog prodavnice, mislim da se folira i da nije takva kakva se predstvlja, jako je koriistoljiva i osvetoljubiva, smatram da je napolju još gora nego ovde, smatram da je sve uradila zbog rijalitija jer je podignuta više puta kako bi produžila boravak, ovde su te nazivali čistačicom i spremačicom -rekla je Slađa.
Jesam pogrešila, malo sam se pogubila i to je to, nemam šta da kažem -rekla je Tamara.
Srednji budžet za Mariju Malivuk, ona je lojalna, verna i poštena, uvek sam mogla da dobijem sve što sam htela od nje, ne dopada mi se kad provocira ljude i kad uđe u crveno, ja i ona se nikad nismo posvađale, nikad ne dira prva, lojalan je prijatelj, ovde me nikad nije uvredila, spavala je sa mnom u karantinu, želim da dođem kod nje na nastupe -priznala je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Bebicu mali budžet, jedva sam čekala da budem vođa i da mu dam mali budžet, što se tiče njega ja samo vraćam koliko je on meni dao. Vraćam mu za oktobar i tada me je jako uvredio, mi smo bili dobri ranije ali se promenio, isprala ga je veza, totalno je monoton, tmuran, ne znam zašto je u vezi sa nekim ko ga ne voli, mislim da si nesiguran u sebe i znaš da nećete uspeti napolju, kad god nemaš argumente počneš da lažeš, nećemo se više družiti jer mi je rekao da radim za lovu, to me je isto jako povredilo -rekla je Slađa.
Aleksi mali budžet, jako je prost, nekulturan, malo mi je čudno za čoveka koji je oženjen, proste fore i bezobrazluk, totalno degute, ja se sa njim ne družim, totalno je neinteresantan za ovaj prostor, itekako gleda kome će da se zamera i da povlađuje jakim igračima
Šta glumiš bre ti, kao nešto ne daš da uđe u pušionicu, jel te nije sramota, nemoj da je guraš. -rekao je Anđelo.
Ajde bre skloni svoju devojku od mene, ne može ona da ulazi gde joj nije mesto -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š