AKTUELNO

Oplela!

U toku je podela budžeta Slađe Lazić Poršeline. Ona je počela da rešeta sa malim budžetima. Ona je na početku izrešetala Bojanu i Anđelu, pa pohvalila Anđela Rankovića. Nije štedela reči ni kada su u pitanju Marinkovići, pa ih počastila uvredama.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Bojanu ide mali budžet, smatram da je jako zla osoba, nasilna , agresivna, igraš sa svima rijaliti, tako su te savetovali i mene su ali tako nisam igrala, kad nemaš argumente pričaš da si u petoj dimenziji. Nikad veće zlo nije ušlo u Elitu, pričala si lepo o meni i onda si promenila priču zato što ne podržavam tvioju vezu sa Anđelom. To ne podržavam jer si joj lomila kofere, bacala joj stvari, drala se na nju, što se tiče orjentacije ja nemam problem sa tim. Psuješ ljude, ništa ti nije sveto, pogana si, karakter ti je nula. Pljuvala si Kačavendu pa si počela da joj se uvlačiš, što se tiče debate rekla si mi da sam nebitna a itekako si znala ko sam ja, vidim da si uvek na negativnim anketama tako da i narod sve vidi o tebi. Tako da o tebi sve najgore -rekla je Slađa.
Što se tiče Anđele upoznali smo se u karantinu, jedna mila i draga devojka je bila, oblačila se u vedre boje, dobijala je komplimente, sad se potpuno promenila, tmurna je i negativna, počela je da priča neke neistine, sve najgore je pokupila od svoje devojke. Ne znam kad si lagala kad si me pitala da ti pomognem zbog Bojanine agresivnosti ili kad si počela da opleteš po meni. Ona je nestala od polovine oktobra, nije više srećna, ne raduje se toliko pa zbog toga i tebi ide mali budžet -dodala je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki budžet za Anđela, fin, kulturan i školovan dečko, ovde je pokazao vrstu prijateljstva koja je prava, ulazio je u sukobe zbog mene, hvala ti što si mi na sve kritike ukazivao van stola i to je to -dodala je Slađa.
Mali budžet buđoli i buđolini, Jelena se pretvarala da me voli, to je trajalo kratko dok nije pokazala pravo lice, posesivna žena, jako nebitna, udala se isključivo iz koristi, mora da bude bitna ovde pa napada Anđela i Anitu, udala se kako bi ušla u rijaliti, ona je prikrivena nasilnica, o njoj apsolutno nemam lepše mišljenje, podržava sve Ivanove nasilne oblike -odbrusila je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š