AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ukućani biraju između Stanislava Krofaka i Maje Marinković kome žele da vide leđa. Na redu da nominuju su Žana Omnia, Marko Janjušević Janjuš,

Foto: TV Pink Printscreen

Maja mi je na neki način draga, al ja ne mogu da ne kažem da me je ponizila kad je za mene rekla da sam bezon liga. Nije mi kriva zbog Uroša, on je mogao da se sam skloni od nje. Nije morao tako i nije bila u obavezi da rani neke stvari. Maja zna da nisam ljibomorna na nju i da joj ne zavidim, samo su me neko njeno postupci razočarali. Stanislav je okej osoba. Maju šaljem, a Stanislava ostavljam samo jer me je povredila kao čovek - kazala je Jovana.
O Maji nemam šta loše da kažem, ona mi je jedna od najdražih osoba ovde. Lepo se sad ponašaš, sve najbolje mislim o tebi. Sranislave, ti si prvi vodoinstalater koji se obogatio prekon noći. Mislim da si ženskaroš, gledaš sve što je žesnko i hoda na dve noge. Miona ti je bilja cilj jer je dobra devojka, ali je nisi zavoleo. Nisi prevaren, jer je ona ustala i rekla da je završila svaku priču. Ti si iskompleksiran. Maju ostavljam - rekla je Snežana.
Majo, ako te neko ostavi na kiši, budi ponosna na sebe jer si sve to podnela i ne vraćaj se na staroStanislava šaljem u izolaciju. Ja sam Mionina drugarica i mislim da ćemo tek saznati neke stvari o njemu. Biram da verujem njoj - kazala je Marija.
Ima gorih od tebe ovde koji te vređaju. Meni je važno samo da si dobra prema meni i da si dobra osoba. Stanislav je kulturan i lepo vaspitan momak. Mislim da nisi sve rekao o Mioni, bar sam ja stekla takav utisak. Maju ostavljam - kazala je Danka.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanislav je odmeren dečko i kulturan. Dapala mi se njegova priča i njegov životni put. Majo, dobra si devojka. Ostavljam tebe Majo - kazao je Luka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.