AKTUELNO

Miki i Mina imali su jedna veoma zanimljiv razgovor u rehabilitaciji.

Mina Vrbaški odlučila je da poseti Mikija Đuričića u rehabilitaciji, pa je nakratko obavila jedan razgovor sa njim.

Naime, oni su pričali o finalu, a Mikiju je bilo fascinantno zbog čega je on jedan od glavnih favorita, kako on to kaže, kad tvrdi da po ceo dan samo spava i ništa drugo ne radi.

Ja znam da sam favorit, ali ja spavam po ceo dan, ništa ne radim! - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Ti praviš sp*dnju, brate, ne moraš da se pojavljuješ, ti samo uđeš, napraviš svađu i izađeš iz kuće, ljudi te vole! - priznala mu je Mina.

Miki je na neki način indirektno priznao da je to jedna velika istina i da je sa velikim iskustvom ušao u najpopularniji rijaliti na ovim prostorima, a kako je siguran da će on biti jedan od onih koji će poneti titulu pobednika, on je u svojoj glavi već isplanirao šta će uraditi kada se njegovo učešće u Zadruzi završi.

Ja ću prvo da idem na odmorčić, pa ću da razmislim gde ću i šta ću. Treba da mi odrade fasadu, da vidim šta je i kako je. Čim se vratim, odmah zovem jednog iz Šapca, kod njega svi polagali. Ja nema šta, samo da naučim, samo taj test. Ja sve znam, išao sam na takmičenje.

Foto: TvPink Printscreen

Mina ga je u svemu podržala, a nakon završetka razgovora pozdravila se sa njim, pa se vratila u Belu kuću, a Miki je bio zapanjen time što je ukućanka bila neprikladno obučena.

Ti nemaš ispod te tunike ništa? Bože me sakloni dragi - prekrstio se Miki.

Ovaj kratak, ali veoma interesantan razgovor možete pogledati u nastavku.

K.R.

#Mina Vrbaški

#Miroslav Miki Đuričić

'