AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka''. Miona Jovanović priznala je da je neposredno pre ulaska u Elitu videla prepiske u kojima se njen tadašnji deško udvarao drugim devojkama.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni uzela tefon, provalila je šifru. Ja sam je pustio da geda i rekao joj ako ti nešto smeta, smeta ti - kazao je Stanislav.
Zaboravio je telefon kod kuće, tada sam sve videla. Kasnije sam pokušavala od njega sve da izvučem, ali nije rekao baš sve - istakla je Miona.
Je l' to neka stara prevara? - upitala je vodireljka.
To je bilo dok Miona nije živela sa mnom. Bio je rođendan moj prijatelja, a ja sam tad bio sa devojkom tom to veče i odveo je u stan i to je to - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakve veze ima što ja tad nisam živela sa njim? On je mene tad kao ženu gledao, čuli smo se svaki dan i na tri dana smo se viđali. On kod mene, ja u kod njega u Zagreb - rekla je Miona.
Da li si Mionu gledao kao devojku koju bi oženio, kad je prešla da živi kod tebe? - upitala je voditeljka.
Želeo sam da je oženim, to znaju moji prijatelji i porodiva. Ja sam video da je ostavila bend i da se preselila u drugu državu - kazao je Stanislav.
Mislim da me je varao više nego što sad govori. Ja sam njemu pronašla neke poruke u telefonu - kazala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je bilo jako krivo kada je sve ovo ona uradila. Ona je meni prva ozbiljna veza nakon razvoda koju sam kući doveo - kazao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.