AKTUELNO

Haos na sve strane!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Mileni Kačavendi kako bi prokomentarisala navode bračnog para Marinković da je likovala nad suzama Milice Veličković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je vrlo interesantno. Za početak moram da kažem, kada je išao Ivan u pušionicu, prolazi ovde i kaže: "Ogovaraš mi ženu, čujem, pazi da ti ne izađe klip", očekivano je bilo da ćeš da se najašeš na mene. Ova priča je bolesna, Jelena govori, a ti podržavaš, da ja Tamaru guram, da ja podvodim i da kažete da je Tamara mentalno zaostala da je ja guram u nešto i da sam ja neki slabić i da u obračunu sa Milicom, ja sa Milicom nemam osim ličnog konflikta nemam pretenzije da udaram na nečiju vezu?! Ja nisam nijednom dosad za stolom rekla da sam čula priču. Vodim se onime što znam i što sam videla. Moram biti u nekom društvu, ja ovo nisam znala, nisam podržala. Ako govoriš o tome da sam ja učesnik da bih Milici uvalili ku**c, nismo se dogovorili u dva ujutru, nego dva dana pre. Se**m ti se u usta i ti i tvoja žena mi se napu**te ku**a. Polazite od sebe jer ste miševi i jer biste se vi služili takvim stvarima. Šta menja Tamarin opstanak u rijalitiju meni?! - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je logično, za mene nije, da je tebi baš tako dobra drugarica i da imaš visoko mišljenje o devojki koja je 20 godina mlađa od tebe?! Nikako mi ne ide...Tamara je, ne samo njen, nego i svačiji poltron - rekao je Ivan.
Ne, ti si pokušao da je uvučeš da bude tvoj, Terzu pljuješ jer te je odj**ao - rekla je Kačavenda.
Indirektno si uticala i da imaš uticaj na Tamaru, zato što imaš veliki konflikt sa Milicom. Nisi ti nikakav makro, nisi ti direktno to uradila, ti si vrlo pametna i namazana da sačekaš da raskinu, jer je ovo dupli pogodak. Naravno da nemaš ništa s tim, ali ti je slatko da Milici posle debakla sukoba sa tobom i raskida sa Terzom, da vidiš Milicu ovakvu - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

I ne treba da bude sa Milicom, ko to kaže?! Ja kažem da je to pokušaj da uvale dupli ku**c Milici - rekao je Ivan.
Ovaj bračni par je za lečenje. Osećam se prozvano kao podvodač, to kažem najozbiljnije. Okej, neka su me povezivali da sam problem u vezi. Mogla je njemu da kaže, mogla je i meni, meni možeš sve da kažeš. Ovde je hipotetički u svakom odnosu Kačavenda zadužena, a sada kada se razmišlja seoskim mozgom, da se, kako kažu "ubiju dve muve jednim udarcem" - rekla je Milena.
Evo, Zorice Marković, da ti kažem, da nemaš oružije protiv Milice, da se ne spuštaš na njen nivo, nego da sa strane gledaš kako je ovo dobro - rekao je Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko se nije veselio njihovom raskidu, svi su bili pijani i veselili se. Njih dvoje su dva debila - rekla je Kačavenda.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.