AKTUELNO

Sukobi se nastavljaju!

U toku je emisija "Pitanje gledalaca", voditelj Milan Milošević tu je da raskrinka sve spletke učesnika. Voditelj je pričitao pitanje Nemanji Gačiću.

Šta misiliš da li se sviđaš Maji Marinković, i da li tera inat Slađi Poršelini - pročitao je Milan.
Ne mislim, samo sam je jednom uhvatio oko stuka kad smo išli, tu smo se posvađali, posle toga popričali rešili, ne mislim da me tako gleda - rekao je Gačić.
Normalan je momak, slažem se sa njim, ja sam malo burno reagovala. Niko nije moje vlasništvo, niko me od muškaraca ovde ne zanima - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Priznao si da ti je dosadno sa Teodorom zašto to - pitao je Milan.
To je bilo posle žurke, ja sam rekao da mi je dosadno da sedimo i da hoću na žurku, ona je shvatila da mi je dosadno sa njom - rekao je Bebica.
I da smo u pustinji, treba da mu bude zanimljivo bilo gde da smo a ne da mu je potreban aparat - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li traži Teodora razlog da izađe iz veze možda je njoj još dosadnije, treba pothitno da se raziđu - rekao je Mića.
Vidi se da ti smeta zrak, šta to ne valja - pročitao je Milan.
Ne gleda nikoga, ne daje mi povoda, imam divnu vezu i dečka. Znam da je imao samo jednu ozbiljnu vezu sa Teodorom - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da bi trebala da ne razmišlja tri meseca u napred šta će i kako, da bude ljubomorna i da stvara tenziju - rekao je Anđelo.
Koga lažeš da si se promenila, videli smo danas sve - pročitao je Milan.
Čeka se najmanja greška da mi se nakače na grbalu, ova mala psihopata što me prati, dobio je tortu u facu. Ja sam mala, sitna, ali sam jaka kao konj, nisam imala drugu opciju, ujela sam ga. Šuplja priča da se nisam promenila, Aneli ga huška - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si psihička bolesnica - rekla je Aneli.
Janjuš i Aneli su se posvađali i to su svi čuli, dok Maja nije bila tu Uroš je seo i rekao šta treba sad da vratim, i Anita je rekla naravno da treba - rekao je Ivan.
Anđelo je prema meni i više nego korektan, ali Anita i ja mislili smo da smo spustile loptu, ali ono od nominacija mi para uši - rekla je Maja.
Ja da imam problem branila bi Anđelu da priča sa tobom - rekla je Anit.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.