AKTUELNO

Haos!

Naredno pitanje bilo je za Ivana i Jelenu Marinković.

Pitanje za Buđolu i Buđolinu: Pričate da su Anđelo i Anita fejk veza, da li bi trebalo da Anita tuče Anđela i da ga bode makazama, kao što je Buđolina Buđolu - glasilo je pitanje.
Ja sam lepo rekla, Bojana je pomenula i onda je rekla: "Kao što su neki u fejk odnosima" - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Da kažem Jeci, do tada će doći oldtajmer dok bude izanalizirala sve. To je to, to ja govorim, ako je njima ovo fejk veza, ne samo Buđolini i Buđoli, a u svojoj vezi su imali tuče, grebanja, varanja, psovanja porodica, dece i majki, onda sam ja presrećan, s obzirom da je njihova prava veza bila kada su se boli makazama - rekao je Anđelo.
Slažem se apsolutno, ali treba izdržati pet godina. Vidim ovde puno parova, ja im to ne želim, ali vidim svađe, psovke i svega, a tek su u trećem ili četvrtom mesecu svega. Mi smo to prevazišli, živimo u skladnom odnosu...Meni bi bilo neprijatno kada bi mi stigla pitanja sa dizanjem ega. Jedva čekam kraj, pet godina smo fejk, da se vidimo da li će u "Narod pita" ili posle toga, dokazati kako će da živi ovaj čovek sa ženom u Kruševcu, koja planira zbog njega da se preseli u Beograd - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma glavu gore, lepa si, sad si opet zgodna, dovedi obojicu u red - glasilo je pitanje za Mionu.
Nisam nikoga postrojila. Hvala i ja imam to mišljenje o sebi - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Koja je razlika ako Janjuš ruča sa bivšom partnerkom i to okači ili ne okači, je l' to bitno da narod zna - glasilo je pitanje.
Meni je to da se slika sa bivšom partnerkom nigde veze, oni su pričali to selfi. To mi je nije normalno i okej - rekla je Aneli.
Ja sam se posvađao sa njom, ona je opet ubacila moju bivšu ženu kako je ja spominjem. Rekla je da sam je slagao, kao kako je rekao da sam bio pet dana kod nje - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.