AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Naredno pitanje, voditelj Milan Milošević pročitao je Teodori Delić.

Kažeš da voliš Bebicu, a prema njemu se ponašaš hladno, reči ti se kose sa delima - glasilo je pitanje.
Ovo je usledilo nakon njegovog turiranja da ga nisam poljubila sat ili dva. Ja smatram da se ponašam isto - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Desilo se to što se desilo i sumnjam u sve. Obraćao sam pažnju na sve što se dešava, kada malo bolje razmislim, nije baš tako kao što sam rekao, ali mi smeta sve...Ja prebacujem konstantno to. Kada sednem i razmislim i kada nemam to što se desilo, sve je isto, ali kada imam to u glavi - ništa nije isto. Što kaže Matora, u podsvesti mi je jer nisam prešao preko svega - rekao je Bebica.
Šta si videla šta je radila Teodora u veceu sa Nemanjom - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, ako Nemanja ima šta da kaže, neka kaže. Što se tiče Bebice, nisam više na njegovoj strani, dosta sam pričala i ispala budaletina - rekla je Kačavenda.
Brijala ga je - rekao je Terza.
To je bilo pre mesec dana, ja sam to pričao već - rekao je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam prešao preko toga, ovo je nova informacija - rekao je Bebica.

Voditelj je pročitao sledeće pitanje Nenadu Aleksiću Ša.

A ko si ti, još si običan dečko da zabraniš Mioni da se druži i priča sa Aneli, ona je njena najbolja drugarica - glasilo je pitanje.
Ja ne branim nikome da se druži, ali sam rekao da ne želim da priča o bivšem dečku - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima tu još stvari koje ne zna, tu mene napada šta ja radim. Nemanja je rekao: "Nemoj da radiš da nas neko vidi", ona je rekla: "Neće" - rekao je Terza.

Naredno pitanje bilo je za Maju Marinković.

Hipotetički, da si otvorena za neki odnos u kući, koji muškarac bi ti odgovorio - glasilo je pitanje.
Ne postoji kod mene hipoteza, neću ući u ljubavni odnos, to ne dolazi u obzir. Da se družim i provodim vreme, okej, ali ljubav me ne intresuje. Kad vidim kakvi su odnosi, bolesni, ali tri meseca pred kraj da pogazim svoju reč...Ne vidim smisao ni poentu - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da nije zacrtala, moguće je da bi ušla sa mnom u vezu. Ako kaže da je zbog sebe i svoje porodice, onda je tako, ali da nije - rekao je Uroš.
Maja opipava teren, ona je jedna od onih devojaka koja će sebe da ubedi da postoji emocija da bi bila s nekim. Maji još niko nije zanimljiv da bi se umešala, ali kada Maja pikira, ona pikira Munju i ne sviđa joj se, ali će sebe da ubedi da joj se sviđa on - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.