AKTUELNO

Nije mu bilo lako!

U toku je još jedan izazov Velikog šefa. Darko Tanasijević ušao je u Belu kuću kako bi ozbiljno pomrsio konce učesnicima Elite. Ukućani danas pričaju o intuiciji, koliko im je pomogla u njihovom učešću. Sledeći na redu da izlažu su Anđela Šparavalo, Uroš Stanić i Darjan Radomirović.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela, da li ti imaš intuiciju? I da li ti je pomogla u životu? -pitao je Darko.
Ja uopšte ne verujem u to, nikada je nisam imala i svaki put sam pogrešila kada sam mislila da će se nešto dobro desiti. Ja sam 5 puta pala na znak stop kad sam išla na vožnju. Ništa mi intuicija ne govori o budućnosti što se tiče mog odnosa sa porodicom i Bojanom, mislim da će sve biti okej -rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroše da čujemo o tvojoj intuiciji -rekao je Darko.
Verujem u svoju intuiciju, većinom je slušam. Na primer kad sam se dvoumio kojim zanimanjem ću se baviti da li da budem kuvar ili zdravstveni radnik i mislim da sam doneo pravu odluku, imao sam dve operacije srca u klinici u kojoj sam radio, smatram da me intuicija dobro služila i uvek sam davao najviše od sebe kada je to zvanje u pitanju. Najviše sam grešio u ljubavnim odnosima, mozak mi je govorio da ne treba da budem sa oženjenima ali je nisam slušao tako da sam se pokajao. Mislim da ću popraviti život na bolje kada izađem odavde. Kajem se što nisam poslušao Janjuševe savete i sad mislim da će biti sve bolje i bolje sa njim -rekao je Uroš.
Darjane, da čujemo da li se ti vodiš svojom intuicijom?
Svaki put sam doneo dobru odluku kada je u pitanju intuicija, imao sam kafanu i radio sam odlično, jedan dan sam se probudio i samo rekao da zatvaramo, tad sam uzeo veću halu i napravio još veće pare -rekao je Darjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š