AKTUELNO

Provocira!

U toku je još jedan izazov Velikog šefa. Darko Tanasijević ušao je u Belu kuću kako bi ozbiljno pomrsio konce učesnicima Elite. Ukućani danas pričaju o intuiciji, koliko im je pomogla u njihovom učešću. Sledeći na redu da izlažu su Nenad Macanović Bebica, Nemanja Gačić, Teodora Delić, Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebice, da li je tebe nekad prevarila intuicija? -pitao je Darko.
Za Teodoru oduvek imam osećaj da me ne voli sto posto, ovde ne slušam ničije savete, nisam se pokajao ni za šta ovde. Uvek sam imao intuiciju da se sviša Gačiću i uvek sam to govorio za Teodoru ne smatram da ima neke simpatije, ne verujem njoj da je iz dosade flertovala sa njim a opet i ne smatram da joj se sviđa -rekao je Bebica.
Gačiću veruješ li svojoj intuiciji? -pitao je Darko.
Uglavnom oko posla imam neke nedoumice da li treba nešto da uradim ili ne. Govori mi intuicija da između Teodore i Bebice neće ići napolju, mislim da ona gura to sa njim zbog honorara do kraja. Mislim da je ona osetila nešto prema meni, Bebica sam sebe demantuje. Mislim da će između nas da bude jedno top prijateljstvo, neka vožnja rolera ili brodom -rekao je Gačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora, da li ti veruješ svojoj intuiciji?
Da, donela sam pravu odluku kad sam ušla u Elitu, mislim da ću ostati sa Nenadom do kraja i ko se zadnji smeje najslađe se smeje, ja ovde nisam slušala ničiji savet niti to generalno u životu radim -rekla je Teodora.
Matora, da li veruješ svojoj intuiciji? -pitao je Darko.
Ma kakvi to je jedna kučketina, uvek sam imala pogrešnu intuiciju, donela sam pravu odluku kad sam osećala da nije pravo vreme za neko pomirenje sa Anitom, tad sam uz pomoć pravih ljudi ovde izgurala -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š