AKTUELNO

Završio za sva vremena!

Borislav Terzić Terza je otkrio da nikada nije trebao da ulazi u odnos sa Milicom jer nije izvukao nikakvu korist iz tog odnosa, Maja ponosna na sebe jer je do kraja slušala svoju intuiciju i nije ušla ni sa kim u ljubavni odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, kad si ti slušala svoju intuiciju? -pitao je Darko
Meni intuicija govori da sam top a što se tiče ukućana da ne mopgu očima da me gledaju, čast izuzecima ali mnogima po pogledu vidim da me ne vole, ja sam čista ovde, dosledna sam sebe i svojih stavova, rekla sam da neću ulaziti ni u kakve odnose i to sam i ostvarila. Što se tiče Uroša nemam nikakvu intuiciju, mi smo prijatelji i to je to. Janjuš nikad ne sluša svoju intuiciju a ne sluša je, mislim za Aneli da mu osećaj govori da je klasična skalamerija i da se ona vodi nekom koristi ali on se zaljubio i sad ne može pravilno da razmišlja, ne može da se odupre svojim emocijama i mislim da samo sebi radi loše -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Terza, da li ti veruješ intuiciji? -pitao je Darko.
Verujem intuiciji, razmišljao sam i mislim da sam doneo pravu odluku kad sam raskinuo sa Milicom, zaje*ao sam se kad sam ušao uopšte u vezu, nisam trebao da ulazim ni u kakve veze ovde jer se na kraju nije desilo ništa. Ne ide ja sam njoj dao još jednu šansu ali nije išlo, ne ide da se svađa ovde sa celom kućom, jednostavno mi je postala navika ovde i zbog toga sam ostao sa njom. Ja ovde savete ničije ne slušam ali ponekad volim sa Janjušem da se posavetujem i često mi pomogne -rekao je Terza.
Jovana kada je tebi tvoja intuicija najviše pomogla? -pitao je Darko.
Kada sam počela da se bavim muzikom, jako je na početku bilo teško, pevala sam samo četiri pesme za celo veče. Govori mi da ću iz Elite izaći jača, da ću imati više samopoštovanja Ovde ne slušam ničije savete

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š