AKTUELNO

Nova saznanja!

U toku je još jedan izazov Velikog šefa. Darko Tanasijević ušao je u Belu kuću kako bi ozbiljno pomrsio konce učesnicima Elite. Ukućani danas pričaju o intuiciji, koliko im je pomogla u njihovom učešću. Sledeći na redu da izlažu su Miona Jovanović

Foto: TV Pink Printscreen

Šta tebi Miona govori intuicija?
Ja sam znala za Stanislava da se možda neću vratiti kod njega, ja sam sve stvari spakovala i nekako sam to očekivala, znala sam da će ovde nešto da se promeni -rekla je Miona.
Kada si pogrešila što nisi slušala intuciju?
Većinom u ljubavnim situacijama, kada sam sumnjala svaki put sam saznala da sam bila u pravu. U prvoj vezi sam sumnjala da me partner vara i na kraju se ispostavilo da je sve istina. Intucija mi je govorila da se sve nešto dešava i da nije sve okej, on je uvek gledao sebe i sebi je bio najbitniji, znala sam da se nešto dešava i da se muti, nikad me nije prevarila intuicija, svako je mogao da dođe ovde i da pokuša nešto. Ja sam sumnjala kad sam čula za Novi Sad -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš Mionino izlaganje? -pitao je Darko.
Ne bih trošio reči na ovakve ljude, ona sad pokušava da se opere preko mene. Ja sam njoj odma na početku veze rekao kakav sam i bilo je uzmi ili ostavi -rekao je Stanislav.
Šta ti govori intucija o nastavku boravka ovde?
Govori mi da će se svašta izdešavati ovde ali da će na kraju sve biti okej, misli da sve ovo što Nenad ludi mislim da će na kraju biti okej i smatram da će ga ljudi bolje upoznati i da će promeniti mišljenje jer on samo sedi i vežba i ne radi ništa da bi dokazao svoj karakter. On je mene šikanirao i ovde, govorio me je šta hoćeš budalo i druge razne stvari -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š