AKTUELNO

Iskreno!

U toku je još jedan izazov Velikog šefa. Darko Tanasijević ušao je u Belu kuću kako bi ozbiljno pomrsio konce učesnicima Elite. Ukućani danas pričaju o intuiciji, koliko im je pomogla u njihovom učešću. Sledeći na redu da izlažu su Nenad Aleksić Ša i Stanislav Krofak.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada si poslednji put doneo dobru odluku slušajući intuiciju? -pitao je Darko.
Nikad uvel me vuče na agresivnost, nikad na nešto dobro, uvek doživljavam nemir i znoje mi se kolena, jesam pogrešio više puta kada sam slušao intuiciju, uvek predosećam neke loše događaje i uvek sam u kontri samom sebi, da poslušam sebe možda bih izašao na pravi put.Za mnoge stvari sam u pravu i biću. -rekao je Ša.
Šta ti u toku boravka u Eliti govori intuicija? -rekao je Ša.
Uvek mi govori loše stvari, ja imam intuiciju plus inat, uvek želim da promenim sudbinu a smatram da imam neki svoj put i uvek idem prečicom do svog cilja. Za Mionu mi govori intuicija da sam sto posto siguran da je pozitivan ishod našoj vezi ali postoje neke stvari koje me izluđuju i nadam se da dolazimo do nečega lepog, sve što sam govorio za njihov odnos doći će na ono što sam ja rekao. Može i Stanislav da se pronađe ovde, mnogi ljudi ovde ulaze sa taktikom i gledaju ovo kao igru, ovo stvarno nije igra nego je život, ovde nema taktiziranja nego moraš da budeš svoj, sa taktikom se ovde ne ulazi, najbitnije je biti svoj -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si nekad poslušao neke druge ljude ovde nego svoju intuiciju? -pitao je Darko.
Svi znaju da ja nikad nisam nikoga slušao ovde, ja mogu da popričam sa svima ali na kraju uvek uradim po svome -rekao je Ša.
Koji učesnik ovde ne sluša intuiciju a ko se najviše oslanja na to?
Navešću sebe da nikad ne slušam, a osoba koja sluša je Đedović -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanislave da li ti slušaš svoju intuiciju i kada te je intuicija prevarila? -rekao je Stanislav.
Ja se uvek vodim svojom intuicijom i zato sam sve uradio i postigao -rekao je Stanislav.
Šta ti o boravku u Eliti govori intuicija? -pitao je Darko
Ja sam znao da ću se ovde prilagoditi, imao sam intuiciju da će mi se Nenad izviniti i to se ostvarilo. Mislio sam da će mi se Miona obratiti čim dođem ali nije i tu me je intucija prevarila

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š