AKTUELNO

Ljubavni jadi!

U toku je emisija ''Radio Amnezija''. Naredni sagovornici voditeljskog para Marka Janjušpevića Janjuša i Milene Kačavende bili su Milica Veličković.

Foto: TV Pink Printscreen

Terza mi jeste drug, ali Milica nije sve ovo zaslužila. Terza osuđuje Mionu da li je prevarila Stanislava, a on radi neke mnogo gore stvari, bar po mom mišljenju. To je to, hteo sam samo ovo da kažem - rekao je Lakić.
Milice, kako si? - upitao je Janjuš.
Nikako. Osećam se prodano, iznevereno i bedno. Nikako se ne osećam. Nije mi jasno kada se sve ovo desilo, iskreno. Meni je bilo čudno što je Tamara plakala jer joj nisma kupila ništa kad sam išla u nabavku. Mislila sam da joj se Terza dopada - istakla je Milica.
Misliš li da Terza sve sad radi iz revolta ili da je nešto postojalo, pa je tek sad isplivalo na čistac? - upitala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Više mislim da je bilo emocija prema Maji, pa ga je ona oduvala, nego što emocija između Tamare i njega, iskreno. Nisam očekivala da će sad sve ovo uraditi. Meni je ovo bolesno. On je prvi koji je osuđivao ljude zbog prevara. Mnogo me je povredio kao čoveka. Želim da se probudim iz oovg košmara. Mnogo mi je teško, satvarno sam se zaljubila u njega. Ovo je drugi put u životu da sam se zaljubila u njega - kazala je Milica.
Je l' to Milica sad glumi žrtvu? Pakao si mi od života napravila. Kad vređaš nema suza? Šlagere pričaj nekom drugom. Nisi žrtva i to nikada ne možeš da budeš. Mene boli du*e da li će mene neko da osudi, ali ti pričaj kako jeste.Najgora si osoba. Nađi nekog, budi u normalnoj vezi - rekao je Terza.
Ja sam samo u šoku kako je to mogao da mi uradi, kao čovek sam šokirana. Nisam rekla da je naša veza bila idealna, ali mi ne ulazi u glavu da je on to tek tako uradio. zterza je pokušao da poljubi Miljanu i Jovanu - kazala je Milica.
Mene niko nije poljubio, moram samo da se ogradim - kazala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ovde kriv Terza najviše, iskreno. Mi se jesmo psovali najstrašnije, ali moram da kažem da meni nije normalno da se moj momak smuva sa drugom osobom tek tako. Rekla sam mu milion puta da mu preko prevare nikada ne bih prešla. Mislim da je Tamarin jedini cilj da sebi produži opstanak ovde - kazala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.