AKTUELNO

Peckaju se!

U toku je još jedna debata. Tema današnje debate je da li treba ostati u dobrim odnosima sa bivšim partnerima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi ne treba da budu ograničeni, ja sam bio u kombinacijama i ako si svestan sebe možeš da ostaneš u dobrim odnosima, pogotovo što možeš imati neku korist od njih, meni je jedna kombinacija sređivala lokal i eto zato kažem dobro je imati dobar odnos da dobiješ neku ponudu - rekao je Anđelo.
Možeš da dobiješ ponudu da je ponovo iz*ebeš, jedino to, ne znam kakve gluposti priča on - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikad ne bih dolazio u nepristojnu situaciju da pravim svojoj devojci problem, ja da to želim mogao bih da je prevarim sa bilo kim ne moram sa bivšima, ja mogu da istrčim ispred lokala i da pitam bilo koga za se*s - rekao je Anđelo.
Da li bi ti dozvolio Aniti da popriča sa Matorom?
Ja bih je pustio da pričam, ja ako verujem u nju i ako ona veruje u nas onda smo lagani, a ako je ona drugačija onda je to njen problem. Ja kad imam devojku mene niko drugi ne zanima -rekao je Anđelo.
Ja se potpuno slažem sa Anđelom, kao da sam ja sve ovo rekao - dodao je Stanislav.
Ja smatram da ne treba imati kontakta sa bivšima, pogotovo ako imate emocije prema njima jer ona može da te izmanipuliše i da opet uđeš u vezu sa njom, uvek postoji nešto. Mislim da nikada ne bih mogla da se pomirim sa Asminom da imamo dobar odnos jer smatram da bi on pokušao da me izmanipuliše - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š