AKTUELNO

Ne štedi reči!

Nakon što je prikazan profil Pavla Milevskog Pabla, učesnika "Elite" koji je večeras odlukom glasova publike napustio rijaliti, on je za to vreme pisao pismo, sada već bivšim cimerima, voditeljka Ana Radulović porazgovarala je sa njim.

Je l' si tužan što si ispao - pitala je Ana.
Čast mi je što sam bio deo ovako velikog projekta, nauči me dosta stvari, tipa na šta su sve ljudi spremni zarad opstanka. Da uđu u fejk priče, da kradu...Mislim da je Darijan spreman za te ljubavne zezancije. Ja sam rekao da mislim da nije iskren, da je folirant, izjavio je kao da nikada nije voleo Snežu, što mi je dalo za pravo da sumnjam da nije iskren sa Miljanom. Previše mi je hladan. Miljana mi deluje - rekao je Pablo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su tvoji ljubavni odnosi u pitanju, koliko si bio iskren - pitala je Ana.
Najiskreniji sam bio sa Sarom. Njene izjave su sprečile da nastavimo, taj neki njen stav starlete i to, kada se malo više zaljubiš u neku devojku, krenule su da mi smetaju neki njeni pozdravi momcima iz Slovenije - rekao je Pablo.
A Slađa Blinda - pitala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađa je kul, ali ona igra rijaliti, nju sam skontao posle par dana. Nikada nisam radio fejk, pa sam odmah čim sam skontao, ćao...Nikada nisam podržavao odnos Bojane i Anđele, mislim da je Anđela više fejk i da je koristi, a da je Bojana iskrenija. Teško mi je bilo kada vidim Anđeline roditelje, stavim se odmah u situaciju kako bi bilo mojim roditeljima, nikada ne bih mogao ni da ih podržim! - rekao je Pablo.
Ko ti se nikako ne dopada, ko je po tebi loš čovek - pitala je Ana.
Ja kada sam bio vođa izneo sam mišljenje svima. Ko mi se baš ne sviđa?! Možda Bojana, mrzim te tripove, hoće da bude muško, ustvari je žensko. Druga osoba je Uroš Stanić, nabacuje mi previše opredeljenost - rekao je Pablo.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.