AKTUELNO

Ne štedi reči!

U narednom video snimku prikazan je odnos Teodore Delić, Nenada Macanovića Bebice, Nemanje Gačića i Miljane Kulić, a voditelj Darko Tanasijević porazgovarao je sa Bebicom u Šiša baru.

Koje su to stvari o kojima ćutiš - pitao je Darko.
Najviše sam znala o odnosu Teodore i Bebice, ima tu nekih Anđela i Bojana, igre mačke i miša. Bojana mi je govorila da ne želi da bude sa Anđelom, da ne može od nje da se skloni, da je proganja. Teodora sa aferom "semafori", ona je meni lično rekla da je iz koristi sa Bebicom, zbog marketinga. Ona i ja smo započeli temu da joj kada izađem pošaljem signale za Danila, pa smo pričali o Takiju. Ona je meni rekla da je morala da nađe način kako da se probije kroz rijaliti jer želi da stvori svoju modnu kolekciju. Ona je njega zavolela, ali kao čoveka. To su njene reči, ne želim da grešim dušu, pa tu je došla priča i za osmicu. Poenta je da ga ne voli kao partnera, nego kao osobu, da je ušla na silu, jeste. Pričali smo da je to veliki pritisak i da čeka čestitku majke za slavu. Nje je strah za njegovo zdravstveno stanje i da ne bude proganjanja - rekla je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

A sa Gačićem šta se dešava - pitao je Darko.
Ja sam posmatrala, nema nikakvih varnica, ali je to samo zato što je Bebica drži pod kontrolom, medvediće stavlja da se ne gledaju u ogledalu - rekla je Tamara.
Šta primećuješ da se dešava kod Stanislava, Mione i Ša - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Stanislava, vidim da gleda u našem pravcu. Mislim da dosta likuje, vidim ja taj osmeh, ne mogu čoveka da krivim, verovatno je on ogorčen na nju, nema on zlu nameru, on je bio isponižavan na televiziji. Vidi se kao da je više posvećena Ša ili griža savesti ili da pokaže Stanislavu da je srećna...Moje mišljenje o Marinkovićima je najgore. Branili su Matoru da bi imali priču, svađu sa Anđelom i Anitom, idu kontra onoga što Anđelo i Mića podržavaju. Ako mene podržava Mića, moj stav im se sviđa, oni će ići kontra. Igraju jako perfidno i prljavo, znala sam da će ovo da se desi sa Matorom - rekla je Tamara.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.