AKTUELNO

Novi sukob!

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović ušli su u sukob nakon intevjua koji su dali kod Darka. Aleksiću nije jasno zašto Miona spušta loptu i hvali Stanislava, smatra da nešto krije od njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se sprdaš sa mnom, je*eš me već 45 minuta nećeš da mi kažeš. Šta te je pitao za njega, jel te pitao da li imaš osećanja -rekao je Ša.
Nemoj da se dereš na mene, ja uvek sve zaboravim što sam pričala, pitao me da li me gleda i tako te neke stvari -rekla je Miona.
Ja ću da pomislim da ti nešto kriješ od mene, pričaj mi sve lepo -rekao je Ša.
Pitao me je Darko za one poklone sa rođendana, da li je provokacija ili nije, onda sam rekla da mi je sad sve lakše jer je prošlo neko vreme ali da mi je sve zamršeno što se tiče nekih stvari. Nije mi bilo jasno što su se moji čuli sa njim ali sam rekla da je kvalitetna osoba i da su osetili da sam ja napravila glupost pa su zato dobri sa njim -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo ti spuštaj loptu sa njim, ne kapiram zašto sve to radiš, ne znam što te zanima da li je dobro ili ne kad si moja devojka, stvarno mi nisu jasne neke stvari koje pričaš i radiš -rekao je Ša.
Ja sam rekla Darku da svi pričaju da se on nikad ne bih pomirio i da ja njega gledam ali su to sve gluposti, samo da kao ja sve radim a on ništa i da oblačim haljine zbog njega ali su sve to nebuloze. Pitao me je kako mi je sa tobom, ja sam rekla da kad nema emisija da je sve okej -rekla je Miona.
Rekao sam da moraš da budeš odsečnija i da moraš da rasčistiš taj odnos pa sam opet spomenuo tvoju hladnoću, rekao sam da me nervira što za stolom njega hvališ a mene spuštaš, rekao sam da ne želim da odem iz odnos jer stvarno mislim da me voliš -rekao je Ša.
Ja sam ti rekla da će meni da skrene mozak od tebe ovde, jer mislim da kad izađemo napolje da će tek onda da bude haos -rekla je Miona.
Pa tebi je skrenuo mozak sa njim napolju jer je te je varao, a ti ga hvališ ovde, braniš čoveka koji te je varao -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š