AKTUELNO

Ne štede reči!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ukućani večeras odlučuju kome žele da vide leđa. Nominovani su Snežana Jovičić i Darjan Radomirović. Ivan Marinković i Milena Kačavenda ušli su u sukob zbog Miljane Kulić, na redu da nominuju su Milica Veličković, Sara Marbelja, Danijel Dujković Munjez

Foto: TV Pink Printscreen

Zgrožen sam da ljudi karakterišu čoveka da je iskorišćava, svi znaju da je ona dvorska luda i nalazi bilo kog čoveka da je je*e ovde, jedino što mu zamera je to da mora da pokaže i svoj stav, verujem da je on izrdžljiv i da je namerno ušao u odnos sa Miljanom kako bi malo napredovao i ne vidim loše jer misli da će malo da mu se poveća honorar, opsesija bolesne osobe koja prije alkohol smo Miljana i ja. On je trebao da priča o ovoj bolesnoj osobi koja je prodala celu familiju, mi smo korektni i mislim da je do sad pokazao dozu stava i ako bude opet sa spodobom razočaraće me, mislim da sada konačno mogućnost da pokaže stav. Ostavljam Darjana, šaljem Snežu -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne smatram da ikome treba da opravdam svoju nominaciju, ja sam o Sneži rekla sve prošli put, ja sam razmišljala šta bih dodala, Darjana sam na početku podržavala da završi vezu jer sam mislila da mu je ona branila neke stvari, ali sam promenila mišljenje jer sam videla njeogovo promenjeno ponašanje, ja ne podnosim pljuvanje bivših partnera. On je meni objasnio da je sa Miljanom ušao u odnos zbog interesa. Ako Ivan priča da je ona nimfomanka znaći da je on napravi dete toj nimfomanki i iskoristio je -odbrusila je Kačavenda.
Za Snežu ne bih ponavljala, Darjan mi je zanimljiv i njegovi odnosi su mi kriminalni, meni je Darjan objasnio odnos sa Snežom i meni je to jedna vrsta komedije, bezveze mi je što Snežu nikad nije branio u raspravama a Miljanu je uvek branio, mene to ne ugrožava, ostaviću Snežu, poslaću Darjana -rekla je Milica.
Sneža i ja imamo neki čudan odnos, nije htela da otvori sezonu sunčanja sa mnom jer ima reumu, mislim da je bolesna jer ima reumu a možda i na neke druge načine, Darjan mi nije jasan u odnosu sa Miljanom ali znam da je dobar čovek, odlično se družiimo, ostavljam Darjana -rekla je Sara.
Sa Darjanom nikad nisam imao konflikt, nemam puno da pričam o Darjanu, što se tiče Sneže ona mene nikad nije uvredila psovkama ali provokacijama zna da dovede do većeg ludila jer spominje neke stvari koje nisu u redu. Šaljem Snežu -rekao je Munja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š