AKTUELNO

Ne štede reči!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ukućani večeras odlučuju kome žele da vide leđa. Sledeći na redu da nominuju su Nemanja Gačić, Maja Marinković, Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Prošli put sam Snežu kritikovao ali sam shvatio da možemo normalno da popričamo, dobacuje mi za Teodorui zna da ubode u živac, stalno se nešto raspravljamo, ona se izvinila i tu me je oduševila, što se tiče Darjana on me je razočarao kad je bio sa Miljanom, moram njega da pošaljem -rekao je Gačić.
Sa Snežom sam od prvog dana super, odlična je za ovaj projekat, nema agresiju u sebi i to stvarno poštujem, ona zna da bude naporna ali se meni to dopada, uvek gađa istinom pravo u centar, sviđa mi se njeno učešće. Darjan je osoba koju do sad nikad nisam uppoznala, njegova razmišljanja su mi hit, ne sviđa mi se njegov odnos prema Sneži, vrlo interesantan za rijaliti ali moram da saćuvam Snežu -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Prošli put sam poslala Snežu zbog sukoba sa Rajačićem, ja se ne družim sa njom ali mi se svaki put ponudila za spisak i stvarno je zahvalna osoba, sinoć smo igrali neku igricu i zabavila sam se sa njom, sve sam rekla prošli put, ne družim se sa njima ali mi je Sneža draža. Darjanove priče mi nisu zanimljive, ima neke baronske priče i meni to nije zanimljivo uopšte ali ove priče na silu vidi mu se da izmišlja, pola tih priča je u svojoj glavi zamislio, nikad mi nije bio zanimljiv
Što se tiče ovo dvoje ljudi prava elita. Sneža mi je čudna, menja mi se mišljenje, nekad me počasti, nekad ne mogu da je vidim očima ali mislim da nije loša osoba, ostaviću Snežu, o Darjanu nemam loše mišljenje ali mislim da nije trebao da iznosi neke stvari o Miljani -rekao je Terza.
Sneža mi je bila draža od početka od Darjana, ne vređa ljude na najodvartnije načine, o Darjanu sam odma formirala mišljenje, izgovorio je da bi zarad rijaltija bilo dobro raditi dnk tako da me je to zgrozilo, što se tiče odnosa sa Miljanom smatram da nije iskren sa njom, jako perfidno i lukavo sve to radi, šaljem Darjana ostavljam Snežu -rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š