AKTUELNO

Uključio vređalicu!

Bivši zadrugar i tiktoker, Neca Lazić, gostovao je u emisiji "Pitam za druga" na RED TV kod voditelja Jovana Ilića, poznatijeg kao Joca novinar, te je tom prilikom žestoko opleo po Mioni Jovanović, podržao je Stanislava Krofaka, ali je tom prilikom i otkrio šta Krofaku, po njegovom mišljenju, nikako ne treba.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš goruću temu u rijalitiju, kako ti deluje čitava gungula između Mione, Ša i Stanislava?

Stanislavu ne treba da ulazi u bilo kakav odnos, uopšte mu Maja ne treba, on malo ima problem sa jezikom i koliko god da on brzo priča ja volim da ga slušam. Imao je tremu na ulasku ali se stvarno dobro snašao, vidim da mu Lepi Mića daje dobre savete, on ima kućno vaspitanje i to se vidi. Ša je na nivou deteta od 12 godina, on ima neki trip da će da živi na nekom dvoru i da će Miona da bude njegova princeza. Ona je toliko bila nebitna u trećoj sezoni pa je sad shvatila da joj treba neka priča, tako da je našla Ša jer je shvatila da je ozbiljan pacijent i da može da se igra sa njim do kraja, ona njega odlično može da prevesla jer je njemu mozak bebilak onaj što piju bebe. Bolje će iz te prašine da izađe Miona jer je shvatila na koji način može da prođe, ona je seljački namazana i spremna na sve. Videli smo da je Ša bio manji od makovog zrna kada je ušao Stanislav -oštro je odbrusio Neca.

Foto: PINK.RS/S. ZINDOVIĆ/Pink.rs/E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Da li misliš da je Miona sa Nenadom iz ljubavi ili je u pitanju neka korist, da li zbog rijaltija kako bi postala glavna tema ili možda kako bi joj digao karijeru na viši nivo?

Nenada je svako živ iskoristio, dobro još ima nekog novca na računu, totalno je dečko izgubio kompas, ide od jedne do druge devojke, ako sledeće godine uđe opet će da nađe neku novu. Miona će da nastavi da muze neke starije muškarce jer je klasična sponzoruša, ona je videla neku muzičku korist od njega i misli da će da joj napravi karijeru i da će da postane kao Tea Tairović a ne razume da nema harizmu i da ništa od toga neće biti -dodao je Neca.

Foto: Pink.rs

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š