AKTUELNO

Novi udarac!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka', voditelj Milan Milošević je tu kako bi izvukao sve iz učesnika, a sada je pušten video-klip. Na video-klipu učesnici su imali prilike da vide Teodoru Delić i Marka Đedovića koji pričaju o Nemanji Gačiću.

Ma pričam za moje i Nenadove klipove da nikad ne izađu - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja i ona smo se milion puta smejali, Nemanja mi je rekao da voli kad ona stavi kosu na stranu, kad ja ulazim ona stavila kosu na stranu - rekao je Đedović.
Ne interesuje me, više ništa ne prebacujem, kada primetim nešto to je to kraj. Naš razgovor malopre si sigurno čuo, nisam ja budala, ali ćutim - rekao je Bebica.
Mi ne razgovaramo, nemamo nikakvu komunikaciju, meni je bilo neprijatno da kada je on rekao da može da me vidi kroz stub, pa je premeštao, da je on ne bi davio i smarao ja sam se premestio - rekao je Gačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo malopre sve perifernim pogledom, plezi jezik - rekao je Terza.
Vi možete da pričate šta hoćete, ja neću više da se pravdam - rekla je Teodora.
Meni je ovo debilana, ja sam videla da je Teodora ceo rođendan gledala u Nemanju, iako nije on gledao u nju. Ako stvarno ne može i guši je, neka ga ostavi, kad on nju već neće - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad sam ga pitao da li veruje u to što Teodora priča, on je rekao ne veruje. Ja sam ga pitala do kad će da izdrži ovako, on kaže pušta da vidi do koliko će. Teodora se smeje isto kao i Miona, smehoteku pravi od svojih momaka - rekla je Milica.

Autor: N.P.