AKTUELNO

Ona nije saglasna sa svojim cimerima.

Iako je tvrdila da ima dečka po povratku u rijaliti "Zadrugu", Mina Vrbaški  je pogazila svoje reči i nakon nekoliko trenutaka provedenih sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, ona mu se bacila u zagrljaj.

Foto: Printscreen Youtube

Ja se nikad ne bih odvojila od mog zeka. Je*i ga, ne mogu da zaboravim sve te divne trenutke koji su se desili. Je*i ga, ja sam se vezala za njega - rekla je Mina.
Ovaj (Đekson) govori kako mu je najbolja devojka Jelena (misleći na to kakva je u krevetu) - pričao je Lepi Mića, a onda ga je Mina prekinula rekavši da je u tom trenutku želela TV da razbije.

Foto: Printscreen Youtube

Nekolicina zadrugara koja se našla u dnevnoj sobi komentarisala Minin stav sa kojim je ušla u "Zadrugu", a da se potom vratila na staru priču sa Đekosnom, da samo time zavarava sebe.

Mina se najbolje prilagođava momcima, njoj treba 5 minuta. Kaže Mina meni "Ja nemam više ništa sa njim, čeka me dečko napolju, Nemanji nek je srećno". Posle 15 minuta, njih dvoje... - pričao je Lepi Mića.
Jeste, stalo mu je. Pa je poslao poruku preko debele Sanje da ga ne čekaš - otvorila je Matora oči Mini.

Foto: Printscreen Youtube

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Pročitajte još: PONOVO UKRSTILE KOPLJA: Nakon što je sa nje skinula svoju odeću, Maca upala u novu raspravu sa Divnom! (VIDEO)

D. B.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'