AKTUELNO

Haos za stolom!

Naredno pitanje voditelj Milan Milošević pročitao je Mioni Jovanović.

Da li se kaješ što si ušla u vezu sa Ša?! Ne zaboravi da si prokomentarisala: "Da sam znala da je ovako lud, nikada ne bih ušla u vezu" - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Moguće da sam rekla u nervozi, najiskrenije se ne sećam. Više puta sam sa Mićom u najgorim mogućim situacijama pričala, pa kada me pita: "Šta tražiš u vezi?", moguće je da sam to rekla. Ne kajem se, šta god da uradim u životu, ne kajem se - rekla je Miona.
Je l' razmišljaš od kako je Stanislav ušao da li si trebala da uđeš u vezu sa Ša ili ne - pitao je Milan.
Naravno da sam razmišljala, logično - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ti garantujem da je znala za dron, da bi ušla sa mnom u vezu - dodao je Ša.
Rekla sam da se ne kajem, šta se bunite, ne kapiram?! - rekla je Miona.
Nije konkretna, sigurna sam da se kaje, njeni odgovori su, što kaže Marko, generalizuje stvari. On njoj ne da da završi rečenicu do kraja, što je greška. Pusti je da kaže, da vidiš šta bi izašlo iz nje...Da je meni stiglo pitanje, ja bih rekla: "Ne, ja volim ovog čoveka", moje mišljenje je da su proradili leptirići, da se zaljubila u Ša, ali kada je videla kako to funkcioniše, da joj se to nije svidelo. To nije istina da joj je Stanislav ograničavao. Ona je propustila poštovanje prema devojci. Danas je malo takvih muškaraca koji poštuju...Plus, mišljenje roditelja. Mislim da bi se vratila da može kod Stanislava - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanislav je neko koga vi ne poznajete, poznajete ga 10 dana. Ja sam neko koga ti poseduješ. Kada kažete tako, šta sam ja došao sa cirke neke - rekao je Ša.
Nisam to rekla, ti si prema devojkama isto takav...Ona ustane, krene da kaže ono što misli, Ša je demantuje i onda ona obrne ploču. Što se mene tiče, želim im svu sreću, ali mislim da od ovog posla nema ništa - rekla je Maja.
Ja se držim ovog svog stava...Ona krene da iznosi svoje mišljenje, Ša tu uleti, evo on priča: "Vi mene potcenjujete", ali ne radi se o njemu. On stalno želi da da do znanja da bi bilo tako, to ne vidim od nje, vidim od njega. Ona da bi izbegla da se on iznervira, samo promeni priču, isfingira. Emisija, jedino koga si čuo, to su njih dvoje ranije. Dan dolaska roditelja je promenio sve - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala sam osobu koju sam volela, nisam bila čista i slobodna - rekla je Miona.
Mislim da bi ona najradije zdimila, otišla od obojice. Ne bih se složila da je ona glupa i naivna - dodala je Milena.
Rekla si mi: "Nije to tako", rekla si mi da sumnjaš u vaš odnos, rekla si: "Čim je tebe pustila žena, uzalud je sve". Rekla je da su plakali oboje, pa pričaj šta si pričala - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam na intervjuu pre ulaska rekla da nikada ne bih prevarila dečka, nego da bi pre on mene, toliko o tome koliko sam verovala - rekla je Miona.
Govorila je sve lepo o Stanislavu, hvalila ga je. Ja kada bih je pitala: "Je l' tebi nešto falilo s njim", ona mi je govorila da je sve bilo super, lepo, ali je nešto malo kao mučilo. Ne da se radovala, ali nijednog momenta nisam videla strah. Nisu oni (Ša i Miona) tada bili zajedno - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.