AKTUELNO

Nisu zadovoljni!

U toku je emisija 'Pretres nedelje', voditelj Milan Milošević podigao je Milenu Kačavendu kako bi dala svoj sud o današnjoj podeli.

Milena kako komentarišeš Lakićevu podelu? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se nadam da su gledaoci shvatili da je moja izjava bila ironična, on se zahvalio. Lakić je rekao u fazonu ja ću vam reći, a vi ako čujete, čuli ste. Sloba je dao Lakiću drugu šansu da se popravi, on ništa nije rekao, nikome nije rekao istinu. On se branio time da on igra igru i kao vi mislite, ja igram igru. Mu*a bez, ništa drugo realno nije uradio. Današnja podela totalni fijasko. Sumnjam da će Lakić više biti vođa, mislim da će ispasti posle Lejdi - rekla je Milena.
Aneli, nahvali te danas čovek - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja stalno govorim i ponavljam da on sat vremena misli jedno, sat vremena drugo, prevrtljiv je, ima dve-tri ličnosti u sebi. Kako me je ishvalio, trebao je veliki da mi da - rekla je Aneli.
Ovo je njemu treći put da je vođa i mislim da je gora od one prve podele. On ništa Darjanu i Urošu nije novo rekao, Nemanji je dao 3000 dinara, a od početka su zajedno dobri. Anđeli je rekao da ne zna da li je pošla ili došla. Sa Ivanom je bio u najgorem sukobu, danas samo što se nisu izljubili. Meni je stvarno bilo smešno - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je smešno, ali stvarno. Meni je ovo danas bio vrhunac toga, on može da se ponavlja i govori jedno isto, on u prolazu mene pomene i obrati se. Nakon svih tih stvari koje je ova žena rekla, on stalno ponavlja jedno te isto. On kao ja sam vama sve rekao, vi ste mene vređali. On uvek zaboravlja, on to briše, misli da se takve stvari zaboravljaju i brišu, nije bitno i nas dvoje po strani, Milane on je ljudima sa kojima je zaista dobar dao male budžete. On je nas neprijatelje izjednačio sa ljudima sa kojima provodi ceo dan. Srednje budžete je dao ljudima, bio je šliht, ajde Mileni se dodvorava, od kad smo mi došli. Njemu Milena stalno prihvati, pa se šali sa njim, on kad legne na rudu, vraća se ono stalno. Onda ga Milena podseti. On misli da ćemo mi da spustimo loptu, kao ja sam zlo, ali sam bolja, a sa njim ne može. Oduvek je bio ljigav, bio je šlihtara i Janjušu, jedno vreme je napadao Aneli, e sad i njegova strategija kao da je hvali - rekkla je Jelena.
Dok je davao budžet nama, Anđelo je dobacivao samo što se ne pomire, a kad je njemu dao on ništa nije rekao. Oni su mu skoro zamerili

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.