AKTUELNO

Sasula mu sve u lice!

U toku je podela budžeta Nikole Lakića,. Sledeća na red je došla Anita Tomić, koja ga nimalo nije štedela, već mu je sasula sve u lice.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita 4000 dinara, mi immo okej odnos, mislim o tebi sve što sam i rekao. Sa Anđelom sam bolji, on mi je draži, znam ga i spolja - rekao je Lakić.
Nisi iskren, ljudima koji su nebitni za rijaliti ti kažeš sve i svašta, a naprimer Mileni, Marinkovićima ne kažeš ništa iskreno - rekla je Anita.
Nemamo podlogu da se svađamo, mi smo završili svoj odnos - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako nemaš podlogu? Ne smeš ništa nikome da kažeš? Pa budi iskren kaži, folirate se, ti si podguzna muva Milene - rekla je Anita.
Teodora Delić 3000 dinara, rekao sam ti da teraš cirkus, rispekt, nekako znaš vrlo dobro šta radiš, mislim da je između tebe i Bebice ljubav. Ne mora neko biti mišićav i zgodan da bi ga volela, možda vas ovde potcenjuju, smeje se, ali ako neko može da se grli i ljubi onako zarad kašike, ja ti tu skidam kapu - rekao je Lakić.
Marija Malivuk 3000 dinara, rekao sam više puta kakva si. On je najgore biće koje sam ikada upoznao, mislim da se budi i leže sa mržnjom, neko mi je rekao da se smirila, ali ona se nikad ne smiruje, ne znam odakle ta mržnja i taj animozitet. Mržnja i vređanje parova, svako ti je jadan, bedan, mizeran - rekao je Lakić-

Foto: TV Pink Printscreen

Prezabavna mi je tvoja pušačka podela, rekla je Anita sve, 5 minuta slave na pogrešan način. Prezabavan si mi, samo mi kokice fale. Ti si mene mnogo vređao, ja sam ti vraćala, tako da smo oboje morbidni - rekla je Marija.
Četiri hiljade za Tamaru, draga si mi, znaš kakvo imam mišljenje o tebi, imaš dosta da kažeš o ovim ljudima. Gotivim te takvu - rekao je Lakić.
Tri hiljade za Slađu, imao sam deset budžeta po 4000, Slađa tu tera cirkus, gotivim je, ona je harizmatična, tera cirkus - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.