AKTUELNO

Digao ga u nebesa!

U toku je podela budžeta Nikole Lakića, a on je Janjuša vinuo u nebesa svojim komentarima.

Danka sviđa mi se što si se aktivirala i trebaš, za tebe srednji budžet - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Luka Majčica je dobar lik, često ga svi spuštate, a posle nosite njegovu odeću. Njegov način razgovora je da se zapitaš šta je hteo reći, ali je kul, ima dobru nameru. Ja te gotivim puno, 4000 dinara - rekao je Lakić.
Pablo vrlo dobro znaš naš vajb, 4000 dinara za tebe. Na početku si bio miran, posle si bio perfektan, ušao si i u sukob sa Lepim Mićom, ne libe se mnogi da se posvađaju sa njim jer idu linijom manjeg otpora, drago mi je što smo drugari - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sara tri hiljade i ako je tražila od mene od 4000 dinara. Lobirala si i ne dam ti, zaslužila si 4 hiljade, kul si lik, kratka si ali simpatična. Nisi zaslužila srednji - rekao je Lakić.
Janjuš srednji budžet, mi imamo odličan odnos, volim da slušam tvoja izlaganja, nasmeješ me, nikada nismo imali konflikt, čak si i mogao. Ostao si suzdržan, nećeš da ratuješ, imaš dovoljno svojih problema. Ove sezone si pokazao da si veran u ljubavi, da prvi put voliš. Nisi dopustio da te poremete, napolju si pokazao da si dostojanstven, ja ti skidam kapu, za mene si ti neko oličenje - rekao je Lakić.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.