AKTUELNO

Otvorio dušu!

Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru bio je Marko Janjušević Janjuš, koji se osvrnuo na svoj odnos sa Aneli Ahmić.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuše, šta se dešava sa Aneli i tobom? - upitao je Darko.
Šta da radim. Nisam ja nešto riv za tu svađu, jeste mi krivo, ali ceo taj dan nam je bio nikakav. Njena budalaština je dovela do toga da se posvađamo - rekao je Janjuš.
Šta misliš o Aneli? Jedno govoriš u afektu, a drugo ovako? - upitao je Darko.
Ne mogu da ti kažem 100% sve. Rekao sam da je samoživa i bezosećajna, ali ume nekad da bude to. U afektu ja to preuveličam. Ne može da da shvati zbog čega sam zamišljen, jer ona samo o sebi misli, pa onda sebe nabedi da je u njoj problem - odgovorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si joj da planiraš da je veriš - rekao je Darko.
Rekao sam joj da je mnogo volim. Vidi se da je mnogo volim. Verio bih je. Ne bih ja nešto puno filozofirao. Planirao sam to. Jedan dan kad bude lepo vreme, želim da se spusti helihopter i da spusti neki kofer, a u koferu da bude jedan veliki natpis:''da li želiš da se udaš za mene?'' Ako čuju ljudi helihopter, niko od učesnika neće znati šta je. Znam da me Aneli voli. To je stvarno jedna velika ljubav. Ja sam jako ljut na Aneli jer misli da je Maja opasnost po našu vezu. Koga boli ku*ac za nju? Mene Maja ne zanima, Darko. Stvarno me ne zanima Maja - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.